Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Пилипчук Р.




Про гру:

Після тривалої «безфутзальної» дієти у листопаді, гра знову повертається у спортивний комплекс «Арена Спорт». Разом із першими активними вихідними у грудні я дивним чином став делегатом матчу Другої ліги між «Камаз-Агро» з Острожця та «Атлетіком» з Млинова. Важко пояснити як саме це трапилося, проте це уже й не важливо. Вибору нема – потрібно відпрацьовувати матч.

Рівненське дербі у Луцьку обіцяло бути гарячим. Атлетік у попередньому турі «згвалтував» МФК «Гранітбудексклюзив» (12:1), а Острожець впевнено «повозив» FC Traders з рахунком 6:2.

«Боротьба за так звані шість очок передбачається серйозна і вже на старті може визначити претендентів на трон цьогорічної «регулярки», – йдеться у прев’ю до матчу.  І воно реально справджується.

Від старту усі присутні стали свідками боротьби на зустрічних курсах. Млинівці намагалися взяти гру під свій контроль, а «камазівці» гостро відповідали контратаками.

Вже на третій хвилині, після швидкої комбінації, за номінальних господарів забиває 9-й номер Камазу Роман Козак. Майже одразу у суперників з’являється кілька гострих моментів у відповідь. Проте без голів. Натомість на 6-й хвилині рахунок подвоїв Андрій Літвінцов.

Минуло ще 180 секунд ігрового часу, коли постійне насідання млинівців нарешті принесло результат – один гол таки вдалося відквитати. Забив Олександр Томич.

Могли млинівці і взагалі зрівняти рахунок. Спершу 10-й номер Атлетіка Павло Старушкевич небезпечно виконав штрафний, а згодом голкіпер Камазу вкотре врятував свою команду, парирувавши ногою небезпечне добивання. За дві хвилини до завершення першого тайму шанс на дубль змарнував Літвінцов, який не зміг переграти голкіпера один в один.

«Камазівці» відповіли  стандартними положеннями – двічі небезпечно зі штрафного пробив  Дмитро Перванчук.

На останній хвилині першого тайму Перванчук таки реалізував свій дальній удар. Щоправда нанесений він був уже з гри. Перший тайм завершився ефектно. 3:1.

У другій половині матчу, на 15-й хвилині, Роман Козак, філігранно прорвавшись лівим флангом, пробив повз голкіпера у ближній кут та оформив дубль. Згодом Олександр Томич шикарним ударом у праву дев’ятку знову скоротив відставання.

Млинівці продовжили насідати на  ворота суперника, проте або не доводили справу до удару в ствір, або ж команду з Острожця рятував голкіпер, який цього дня парирував чимало ударів саме ногами.

Натомість «камазівці» відповідали контратаками, одна з яких завершилася швидкою комбінацією і результативним замиканням від Романа Козака, який на 21-й хвилині оформив хет-трик. Згодом він мав шанс на покер, проте змазав, перебуваючи впритул до воріт.

У підсумку гра  так і завершилася перемогою Камаз-Агро з рахунком 5:2.  У команди з Острожця зараз 6 очок і вона займає першу сходинку турнірної таблиці. Натомість млинівці – п’яті.

Кращі гравці матчу: Роман Козак – Олександр Томич