Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Крачунова Н./Кунаков О.




Про гру:

 Хлопці з Нововолинська стрімко увірвалися до Суперліги і у дебютних зустрічах встигли засмутити двох старожилів елітного дивізіону, обіграли у стартовому турі ковельський «Вокар» з рахунком 2:1 та подолали бар’єр 1/8 Кубку Волині впевнено перемігши «Кураж» (3:0). Проте сьогодні у колективу з шахтарського міста був самий важкий екзаменатор – хорівська «Надія». Та дебютанти не знітилися, не стали закриватися на своїй половині майданчика, а доволі непогано комбінували, гостро контратакували і намагалися діяти на максимальних швидкостях. Більшу частину першого тайму на паркеті точилася рівна боротьба з невеликою кількістю гострих моментів. Наприкінці першої половини зустрічі одна з атак номінальних господарів завершилась гострим прострілом на дальню стійку і перериваючи його Руслан-Роман Майовецький зрізав м’яч у власні ворота. «Надія» одразу випустила п’ятого польового гравця і ще до перерви Андрій Паршиков рівновагу відновив.

Практично весь другий тайм гості продовжували вдаватися до гри без голкіпера і нововолинці мали кілька непоганих нагод знову вийти вперед у рахунку, але м’яч вперто відмовлявся йти в рамку. Господарі не змогли використати навіть супершанс на 20-й хвилині – Андрій Никитюк з 6-метрової позначки потужно пробив над поперечкою. Футбольні закони справедливі й для футзалу, це черговий раз підтвердив Владислав Мазур за допомогою невеликого рикошету спрямувавши м’яч у ворота нововолинців. А за хвилину Олег Лашин збільшив перевагу «Надії» до 2-х голів. Господарі взяли тайм-аут і в останні хвилини пішли на штурм з п’ятим польовим. Михайло Соколян вдало зігравши на добиванні скоротив розрив у рахунку до мінімуму, але відігратися його команді вже банально не вистачило часу.

Таким чином, «Надія» у складному матчі набирає чергові 3 бали і продовжує на пару з «Любартом» очолювати турнірну таблицю, а нововолинці, хоча й поступилися, продемонстрували якісну, змістовну гру і на мою думку мають усі шанси не просто пробитися в плей-офф, а й посісти місце у топ-5 Суперліги цього року.

Кращі гравці: Сергій Кренц – Андрій Паршиков.