Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Програму 2-го туру Регулярного чемпіонату Волині в П’ятій лізі зранку неділі 6 грудня закривали ФК «Штурм» та ФК «Гірка Полонка». Стартували команди у чемпіонаті по різному. Якщо колківська команда впевнено переграла «Tatrafan Flexible» 6:2, то гіркоту поразки «Гіркої Полонки» 0:12 від «Волині05» на папері важко передати. А тут ще майже лучанам довелося грати напередодні кваліфікаційний матч Кубку Мрії з «ВФБ Груп Лімітед». У гідному протистоянні юнаки поступилися з рахунком 3:5. І ось нове випробування «Штурмом», котрий вже у дебюті гри розчарував гостей забитим голом. Комбінацію господарів влучним пострілом завершив Ілля Шандарук.

Ближче до середини тайму ігрова перевага представників колківської школи футзалу стала кидатися в очі. «Штурм» постійно перевіряв голкіпера «полонян» та й більшу частину часу перебував на половині майданчика опонентів. Рідкі контрвипади «Гіркої Полонки» лише одного разу всерйоз потурбували голкіпера Колок. Під саму завісу тайму біля воріт гостей «пожарило», але дивідендів «штурмовикам» не принесло. На відпочинок команди пішли за рахунку 1:0.

По перерві сценарій гри мало змінився. «Червоно-чорні» юнаки великими силами йшли у наступ, а їх молоді опоненти робили ставку на контр-атаки та досвід єдиного насправді дорослого гравця Сергія Романа. Саме йому вдалося на початку другого тайму зіграти класичного «стовпа». Сергій прийняв передачу перед воротами господарів, розвернувся та влучно пробив – 1:1.

Успіх зрілого гравця додав позитиву в діях юнаків, але спроба розвинути успіх наразилася на стрімкий контр-випад, який потужним ударом в дальній верхній кут завершив «штурмовик» Кирил Коцюба – 2:1. А ще за кілька хвилин затяжна багатоходівка господарів завершилася ударом впритул того ж Кирила Коцюби. Слідом за дублем Роман ще й продемонстрував «фокус із шляпою» і рахунок став 4:1. Завдяки влучності Іллі Шандурука в матчі стався ще один дубль і рахунок 5:1 став підсумком молодіжного протистояння Колки – Гірка Полонка.

Після звітної гри гості так залишаються без залікових балів, а ось «Штурм» увійшов до лідируючої групи команд П’ятої ліги та лишається одним із претендентів на перемогу в турнірі.

Кращі гравці: Кирил Коцюба – Сергій Гомон