Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Бугайчук Н.




Про гру:

Команда Анатолія Мищука є справжнім «супертяжом» у 2 за рангом турніром у нашій області, багаторічний досвід виступів у найвищому дивізіоні  записує їх до числа фаворитів у Вищій лізі. Перемога у 1 турі в дербі проти Фк Топільно і наступний суперник знаний футзальний колектив Мідас. Команда Юрія Павельчука у старт чемпіонату завжди входить з розкачкою і вже ближче до кінця набирає обертів, але досвід футзальних змагань у період міжсезоння мають дати свої плоди і не поступливість у ігрових дуелях приносити результат дещо раніше. 

Старт матчу варто охарактеризувати пресингом гравців торпедівської команди, які розпочали активно і раз по раз наносили удари по воротах Мідасу. В середині тайму атакуючі пориви Торпедівців дещо знітилися, а мідасівці почали створювати моменти біля воріт суперника,нащо відразу відреагував тайм аутом керманич Торпедо Анатолій Мищук. За 3хв до завершення тайму Олег Савчук розрізав проникаючою передачею оборону Мідасу, а Дмитро Мельничук в один дотик переправив круглого у ворота. Майже відразу Віталій Пшонік міг відновити паритет у матчі проте не до кінця з орієнтувався у штрафному суперника. Торпедо окрилене голом, подвоїло перевагу ще до перерви потужний удар Ігоря Шевельова виявився гольовим. 2 тайм розпочався ідентичним, що і кінець першого, а саме потужним ударом і голом від Ігоря Шевельова. Після пропущених мячів гравці в фіолетових футболках дещо знітилися, а Торпедо не збиралося збавляти обертів, атака на гол де не вистачило Ігорю Шевельову лічених сантиметрів, щоб замкнути передачу партнера, а  його колега по команді Станіслав Дручок вдало зіграв у завершенні вдало обробивши передачу і  збільшив перевагу своєї команди. Вже за хвилину не стримний Ігор Шевельова оформив хет трик у матчі, реалізувавши вихід один в один. Мідас намагався скоротити рахунок у матчі і бодай забити гол престижу але ніяк не могли підібратися до воріт Юрія Фіщука, або банально не вистачало точності в ударах. Під завершення матчу Торпедо вирішило поексперементувати у грі 5х4, але помилка при переході в атаку і Мідас розмочив рахунок у матчі.

Торпедо після перемоги очолює турнірну таблицю, а Мідасу слід активізовуватися і здобувати залікові бали, щоб не відпускати від себе інші команди.