Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

В неділю 6 грудня ранкової пори на тарафлексі СК «Арена Спорт» в рамках 2-го туру Регулярного чемпіонату Волині в П’ятій лізі зустрілися луцькі команди «Мідас-2» та «Tatrafan Flexible». Обидва суперники в стартовому турі очок не набрали. Але якщо підопічні Юрія Павельчука в матчі з луцьким клубом «Vadrus» драматично поступилися на останніх секундах 2:3, «розбазаривши» перевагу в два м’ячі, то «татрафанівці» у гольовій перестрілці з колківським «Штурмом» поступилися 2:6.

Напередодні в суботу 5 грудня «Мідас-2» встиг зіграти кваліфікаційний матч Кубку Мрії з «ВолиньФам» та здобули перемогу з рахунком 2:0. Гарний настрій команди у волошково-білій формі дозволив господарям впевнено відбити стартовий штурм «Tatrafan Flexible» та організувати кілька небезпечних атак. Проте на 10-й хвилині невеличка ігрова перевага «помаранчево-чорних» таки трансформувалася в забитий гол, автором якого став Сергій Бирук, отримавши філігранну передачу від Дмитра Пасічника. А на останній хвилині першого тайму рахунок подвоївся. Голкіпер «античної» команди вдався до авантюрного підключення у напад, що призвело до низки помилок, які доставили «селект» в ноги «татрафанівця» Руслана Шоломовича. Гравцю гостей лишилося переправити м’яч у сітку воріт – 0:2.

В другій половині гри «Мідас-2» взявся рятувати ситуацію та спробував притиснути суперника позиційними атаками до власних воріт. Для команди виробників плівки  з’явилася унікальна можливість  підловити суперника на контр-атаці. Кілька таких епізодів сталися в дебюті другого тайму, але взяттям воріт так і не завершилися. Не забиваєш ти – забивають тобі. Цей постулат спрацював на 16-й хвилині коли «мідасівець» Роман Голян наважився на потужний удар і «селект» затріпотів у сітці воріт.

Мінімальна «слизька» перевага в один м’яч змусила «Tatrafan Flexible» змінити тактику контр випадів на звичний позиційний напад. Такий креатин майже відразу приніс гостям дивіденди у вигляді голу, коли першим на добивання встиг Олег Мельник – 1:3.

Рівно за чотири хвилини до завершення ігрового часу Віктор Віннік пробив по воротах і «круглястий» транзитом через кінцівки у сітку. А буквально за секунди до голу «Татрафан» мав збільшувати рахунок, але м’яч влучив у стійку, а далі спрацювало вищезгадане правило про незабитий гол.

Розв’язка наступила за пів хвилини до фінального свистка, коли «татрафанівець» Олександр Гудемчук вискочив на побачення із голкіпером господарів і встановив остаточний рахунок гри – 2:4

Кращі гравці: Віктор Віннік – Олег Мельник