Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались команди, які не найкращим чином розпочали Чемпіонат. В першому турі вони набрали на двох один заліковий бал (нічия у «Хавеста»), так що звітний поєдинок мав бути дуже важливим та бойовим для кожної з команд. Опоненти дуже активно розпочали зустріч, намагаючись з перших хвилин «окреслити» свою перевагу забитими м’ячами. Та летів час, а «шкіряний» вперто не хотів залітати у сітку воріт як однієї, так і іншої команди. Було багато різних атак та комбінацій, та всі атакувальні потуги колективів нівелювали захист та «стражі воріт» колективів – суперників.

Отже підсумовуючи першу половину гри, всі побачили цікавий футзал, але основного, - результативних м’ячів так і не було.

Не встигла годинникова стрілка зробити і хвилинного оберту у другому таймі, як гравці «Шігірюму» святкували забитий м’яч. Це Роман Огороднік зумів у швидкій атаці замкнути атакувальні потуги своєї команди. Гра продовжилась у такому ж швидкому ритмі коли одні прагнули відігратись, а інші розвинути свій успіх. Та час невблаганно пролітав, а результативних атак все не було, допоки «хавестовець» Назар Юхимюк зумів таки дещо несподівано після декількох рикошетів пробити захисні редути хлопців з «Шігірюму». Окрилені такою вдачею біло-зелені кинулись розвивати гольовий успіх, та на заваді цьому став захист та «її Величність Фортуна», яка в деяких епізодах була на стороні «Шігірюму». Та під кінець гри і вона відвернулась від чорно-білих, коли в одній із атак футзалісти «Хавеста» зуміли за допомогою автогола вийти вперед.

На цьому неприємності для номінальних гостей не закінчились. В одній із атак «хавестовець» Юрій Яковлєв зумів забити третій м’яч для своєї команди, і практично зняти всі питання на рахунок переможця гри. Кінцевий результат зустрічі поставив Олександр Згоранець, який зумів встановити остаточний переможний рахунок у грі для своєї команди.

Кращі гравці: Олександр Згоранець - Огороднік Роман