Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

 З різним настроєм розпочали команди цю зустріч. Якщо в першому турі «регулярки» гравці «Фенікса» святкували перемогу, то «Дежа» мінімально поступилась, і прагнула будь-що набрати перші залікові бали. Та не завжди те що хочеться, те виходить на ділі.

Кинувшись з перших хвилин у атаку, гравці «Дежі» «попали в полон». Це гравцю з Луцького мікрорайону ДПЗ Костянтину Вознюку вдалось у швидкій контратаці охолодити атакувальний запал хлопців з Горохівщини.

Трішки відійшовши від такого нокдауну салатово-чорні створили декілька небезпечних атак біля воріт суперника, які на жаль так і не змогли результативно завершитись. Натомість опоненти в одній із швидких контратак зуміли ударом Юрія Іванюка подвоїти рахунок та піти на перерву з комфортною перевагою у два м’ячі, що давало гравцям у чорній формі також і психологічну перевагу на початку другої половини гри.

Та «Дежа» завжди була «крепким горішком» і славилась своїм не поступливим характером, так що у другій половині гри не збиралась так просто віддавати залікові бали намагаючись нав’язати свою гру. Це дало свій результат. В одній із атак Юрію Гогою вдався влучний постріл, і рахунок скоротився до мінімуму. Після цього «дежівці» всією командою кинулись вперед намагаючись будь-що відігратись. Ця наполегливість закінчилась м’ячем Івана Харченка, і рахунок став нічийним.

Далі почалась «заруба». Команди побігли вперед, намагаючись забити м’яч, який би дозволив схилити шальки терезів на свою користь. Вдалось це зробити ДПЗівцю Павлу Ольшевському і емоції почали зашкалювати. Та як не намагались гравці «Дежі» зрівняти рахунок, зробити їм цього не вдалось

Дуже важка перемога «Фенікса», яка дозволила команді вийти в лідери «регулярки» у своєму дивізіоні.

 

Кращі гравці: Ольшевський Павло  -  Гогой Юрій