Гра


2: 9

Удари по воротах:

12
:
30

Удари у рамку воріт:

6
:
17

Сейви:

7
:
3

Фоли:

2
:
5

Силюк Григорій, Кірепко Анатолій, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Ця зустріч була останньою у другому турі «регулярки» у Третій лізі, після закінчення якого були вже більш-менш зрозумілі лідери та аутсайдери Чемпіонату, який тільки почав набирати свої оберти.

Перед початком гри в очі кидалась різна кількість гравців на лаві запасних суперників. Якщо у «Олам Кессеф» було три !!! повноцінні четвірки, то «християни» задовільнились лише двома гравцями, які могли замінити когось з основної четвірки.

Розуміючи що суперника можна обіграти за рахунок швидкості та заміни четвірок, коуч «Олам Кессеф»  Олександр Мосійчук одразу почав підказувати своїм підопічним, щоб пресінгували опонента та не давали вільно пересуватись з м’ячем. Така тактика дала свій результат, і в цих атаках перехопивши м’яч «кессевці» Володимир Гороль  та Сергій Акінін зуміли відкрити рахунок у грі.

Звісно такий хід поєдинку зовсім не влаштовував номінальних господарів, і вони будь-що прагнули відігратись, та натрапили на щільний захист «гостей», і надійну гру воротаря. Далі більше!

Буквально за одну хвилину Андрій Гузуватий зумів зробити дубль у грі і практично зняти всі питання на рахунок переможця зустрічі. Хоча чудеса у футзалі і бувають, є випадки, коли команди відігравали і більшу кількість м’ячів, але це буває рідко. Промінцем надії став м’яч гравця «Фіміама» Андрія Гаврука, який дозволив піти на перерву своїй команді з одиничкою на табло.

З такою комфортною перевагою гравці «Олам Кессефа» розкуто почали другу половину. Команда довго  контролювала м’яч та гостро атакувала, що вилилось у гол-красень Павла Ліщука, та Вадима Потоцького, які вже остаточно зняли всі питання на рахунок переможця гри.

В подальшому суперники просто догравали зустріч, результат якої зафіксував впевнену перемогу команди з Рівненщини.

 

Кращі гравці: Палащук Ярослав - Горохоль Володимир