Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Завершувався другий тур Регулярного Чемпіонату Волині грою у Четвертій лізі між «Надією – 3» та амбітним «Покровом».

Пам’ятаючи зустрічі минулого сезону і порівнюючи з нинішнім, в око кидався ігровий прогрес «Покрови», та «тренерська рука» Дмитра Голоскокова, який зумів поставити гру команди, саме у футзальних діях, та досить непогана фізична форма, і цілковита самовіддача, якій потрібно вчитись ще багатьом командам у вищих дивізіонах.

Звичайно у складі «Надії» були більш футзально мастеровиті гравці, один з яких – Андрій Драголюк, якому вдався шикарний удар у «дев’ятку», і команда з Локачинщини повела у рахунку, та змогла ще створити декілька небезпечних моментів, які до ледве не закінчились результативно, та на заваді цьому ставали стійки воріт, та воротар «Покрови» Юрій  Зарафутдінов.

Ось так, з мінімальною перевагою «Надії» і закінчилась перша половина гри, що додавало інтриги у другому таймі.

Друга половина розпочалась із шквальних атак «Покрови», яка одразу зробила декілька небезпечних моментів, та вразити ворота суперника все ж не змогла, натомість «нарвалась» на небезпечні контрвипади гравців «Надії» Влада Самійла та Назара Демчука, яким вдалися влучні постріли, і у номінальних господарів перевага збільшилась до трьох голів.

З такою перевагою гралось вже спокійніше. Гравці «Надії» вже довго контролювали м’яч, зберігаючи сили для своїх атак, які правду кажучи не були вже такими небезпечними як на початку тайму.

Швидко збігали хвилини гри, а з ними і надії «Покрови» на позитивний результат. Не допомогла і гра з п’ятим, під час якої у колективу митра Голоскокова були моменти, які нічим не закінчились. Та команда справила приємне враження, і надіємося що краще матчі у колективу ще попереду.

Кращі гравці:  Драголюк Андрій - Зарафутдінов Юрій