Гра


6: 1

Хронометрист / Делегат:

Грицюк Ю./Пилипчук Р.




Про гру:

 Третій тур Регулярного чемпіонату Суперліги Волинської області поїхав до Ковеля, а разом із ним туди «відправили» і луцьке дербі – «Любарт-«Вотранс».

«Князі» гарно розпочали сезон. У першому матчі вони розкатали «ЛСТМ», відвантаживши «будівельникам» сім сухих м’ячів. А в другому дотиснули непоступливий «Кураж» з рахунком 3:2.

Своєю чергою «Вотранс» стартував з перемоги над потужними хлопцями з МФК «Хорів» та нічиєї з динамівцями з обласного центру. 

У минулому році команди зіграли між собою чотири матчі. В регулярці та 1/8 кубкових змагань тріумфували «транспортники». Проте вже у чвертьфіналі плей-офф Суперліги «лицарі» двічі взяли реванш.

Суботня гра розпочалася з тотальної домінації «Любарта». Підопічні Назара Бугайчука  тримали суперника біля воріт, «засипаючи» голкіпера ударами.

Потужно до м’яча приклався досвідчений Сергій Піддубний, ледь не прибивши воротаря своєю гарматою. Двічі близьким до взяття був Влад Сизик, проте в одному епізоді блискуче зіграв Роман Перлов, а в іншому «транспортників» підстрахувала стійка.

Натомість «Вотранс», який вийшов на майданчик у Ковелі без Артема Федецького та Тараса Михалика, відповідав на атаки лицарів навісами, які у більшості випадків завершувалися втратами.

Хтозна, яким богам молилися «вотрансівці», але їхня впертість таки була винагороджена: в один із таких швидких відривів вони несподівано закотили м’яч у сітку князівської команди. Відзначився Артур Волошин. Щоправда, «Любарт» миттєво відповів точним ударом Дмитра Романюка.

Забиті голи трішки вирівняли гру і «Вотранс» почав частіше й ефективніше грати у нападі. Проте до перерви команди більше не забивали.

З початком другого тайму «князі» одразу увімкнули високий пресинг та змусили гравців «Вотрансу» відбиватися у захисті.

Нарешті на 24-й хвилині тотальний контрольний трансформувався у гол.  Непробивного Перлова «прошив» Влад Сизик. Кращий гравець минулого туру «поховав» голкіпера, вклавши «банку» у ближню дев’ятку.

Після цього «лицарів» прорвало, а «транспортники» почали тріщати по швам. На 26-й хвилині забивав Сергій Степанюк. Владислав Козачок з дальнього штрафного зробив рахунок 4:1.

Фінальний акорд «зіграли» Євген Заїченко та Максим Матвійчук.

6:1 – впевнена перемога «Любарта». В турнірній таблиці лицарі залишаються на першому місці, маючи в активі 9 очок, 16 забитих та 3 пропущених голи.  У спину дихає принциповий суперник, хорівська «Надія», яка цього дня здобула важку перемогу на ЛСТМ з рахунком 4:3. У хлопців теж 9 очок, проте гірша різниця забитих/пропущених.  

Натомість «Вотранс» зазнав першої поразки у цьогорічній регулярці та опустився на сьому сходинку турнірної таблиці. Разом із цим у суботу вони відіграли кубковий матч, у якому святкували непросту перемогу над FC «Respect».

Кращі гравці: Владислав Сизик – Артур Волошин