Гра


3: 7

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Корпош Р.




Про гру:

 

Перша гра третього туру Другої ліги і одразу ж знакова для обох колективів: лідер Другої ліги Камаз-Агро Острожець перебував на вершині турнірної таблиці явно хотів на ній закріпитися. А знаючи амбіції Олега Юрчука завдання у команди на сезон наполеонівські. У Вест Сайду ситуація протилежна – команда у нижній частині турнірки і лишатися без очок дуже небезпечно, адже конкуренти залікові пункти набирають чим суттєво ускладнюють боротьбу за плей-офф.

Уже на старті матчу рівненчани взялися за справу серйозніше – Дорощук Руслан, Андрій Ткачук та Дмитро Перванчук уже до шостої хвилини записали свої прізвища у рапорт арбітра – 3:0. Далі Олег Борисюк та Олег Юрічук обмінялися влучними пострілами 4:1. Після четвертого голу Камазівці дещо збавили оберти і у суперника з’явилося більше моментів, проте голом зумів відзначитися лише Роман Козак на останній секунді тайму – 5:1.

Зі стартом другого тайму Вест Сайд побіг рятувати гру, але Камаз-Агро контролював хід поєдинку та вмикав потрібні ресурси для досягнення результату. Дмитро Антосюк класно завершив зразкову футзальну контру – 6:1. Позитивними діями у складі біло-червоних найбільше виділився Юрій Кубай – спочатку вдало реалізував штрафний, згодом таки пробив голкіпера у падінні – 3:6. Проте останнє слово було за суперником – Ткачук Андрій чітко розібрався у чужій штрафній і з захисниками, і з голкіпером– 7:3.

Кращі гравці: Кубай Юрій – Ткачук Андрій