Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Голоскоков С.




Про гру:

Формально звітний поєдинок 3-го туру в  Першій лізі звів аутсайдера першості «Вотранс-2» з лідером турніру луцьким МФК «Дім Фасадів». Більш звично команди називати любешівська «Прип’ять» та «РадиМо», але ребрендінг є ребрендінг. «Екс-молочники» більш ніж вдало стартували у сезоні 2020/2021 вигравши всі три офіційні поєдинки - два в «регулярці» та один в Кубку АМФВ. А ось футзалісти з півночі Волині лише у Кубку АМФВ вдало пройшли ФК «Топільно» 5:2, але двічі поступилися у чемпіонаті.

Не пройшло і хвилини ігрового часу, як суперники обмінялися гострими випадами. Особливу небезпеку приховували дальні постріли лучан, а хлопці в формі «Локомотива» в дебюті зустрічі кілька разів організували швидкі багатоходівки.  Суперники працювали на гарних швидкостях, і як би на трибунах була звична глядацька аудиторія, то вона б не була розчарована футзальним видовищем.

Перший гол стався на 4-й хвилині, коли лучанин Богдан Затериха з лівого флангу атаки пробив потужно та влучно. «Біло-блакитні» намагалися розвинути успіх, але гострі випади Любешіва не дозволяли номінальним гостям зосередитися суто н наступальних діях.

На 10-й хвилині рахунок став рівним. Активний Олександр Крисько з «Прип’яті» впевнено просунув м’яч через центр і з «пиру» пробив голкіпера «фасадників». Але паритет зберігався недовго. Вже за хвилину лучанин Роман Генюк до кінця відпрацював в епізоді поблизу воротарського майданчика і в падінні майже з нульового кута переправив «кулястого» у сітку. За рахунку 1:2 команди пішли на відпочинок

Друга половина розпочалася за схожим сценарієм. Але голу довелося чекати до середини тайму. Швидка багатоходівка завершилася ударом Олега Гаврилюка і рахунок став 3:1 накористь луцької команди. А ще за кілька хвилин ігрового часу Владислав Скулинець практично зняв питання щодо переможця у звітному матчі. За хвилину з невеличким ще одне гольове авторство у складі «домовитої» команди оформив Іван Бандура.

Черговий успіх в «регулярці» дозволив МФК «Дім Фасадів» одноосібно захопити лідерство в Першій лізі та в гарному настрої готуватися до чергового туру, де в рамках луцького дербі на «домовитих» чекатиме амбіційний та добре знайомий «Олімп».

Кращі гравці: Олександр Крисько - Владислав Скулинець