Гра


7: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались колективи, які не дуже вдало розпочали сезон, набравши після двох турів одне очко на двох (Духче – Боратин), то ж гра була на вагу золота і як кажуть за шість очок. Втрата залікових балів у цьому поєдинку робила шанси програвшої команди зачепитись за призові місця Регулярного чемпіонату досить невеликими, то ж опоненти були настроєні дуже рішучо.

Гра розпочалась дуже активно та на високих швидкостях. Кожна з команд буквально «вигризала» м’яч у кожному епізоді та намагалась відкрити рахунок. Вдалось це зробити мар’янівцю Вадиму Зубку, і команда з Горохівщини на радість своєму президенту Сергію Магері повела в рахунку. Колектив прагнув розвинути успіх, та мав декілька небезпечних моментів, але вдало діяв захист та воротар чорно-білих. Суперники зіграли лише половину тайму, а пристрасті розгорілись «не дитячі». Опоненти не шкодували а ні себе, а ні суперника, намагаючись виграти боротьбу на кожному клаптику майданчика. В такий впертій боротьбі гравці об’єднаної команди «Духче - Боратин»  Вадим Мойсєєв та Андрій Брись зуміли таки вивести номінальних господарів вперед.

У мар’янівців був блискучий шанс зрівняти рахунок в кінці тайму, та шестиметровий в грі не забив Андрій Потапенко, який не зумів переграти свого візаві Володимира Корлупа.

Другу половину колективи розпочали в такому ж стилі, як грали і в першому . Було багато боротьби та не використаних моментів. Але команди все ж змогли обмінятись м’ячами. Зробили це Дмитро Баб’юк та Костянтин Добровольський.

ФК «Мар’янівка» всіма силами кинулась відіграватись, і як кажуть «попала у полон». Це Вадиму Мойсєєву та Олександру Гезуну вдалось прошити захист та воротаря «волинських хорватів». Після цього гра дещо заспокоїлась, команди довго контролювали м’яч, намагаючись знайти шпарини в захисних редутах суперника. Під кінець гри гравці чорно-білих Антон Чайка та Максим Гонікман зуміли забити свої м’ячі, та встановити кінцевий переможний рахунок для своєї команди.

Кращі гравці: Володимир Корлуп - Дмитро Баб’юк