Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

 Зустріч розпочалась ще з однієї гри «середняків» Першої ліги після двох турів, «Олімпії» з Княгининка та представників християнської церкви «Фіміам». Перші хвилини гри відмітились неквапливим розіграшем м’яча, та намаганням опонентів підловити одна іншу в швидких контратаках. Першому це вдалось «олімпійцю» Андрію Мельнику і салатово-чорні повели у рахунку, на що практично одразу відповів Олександр Потурай,та все почалось спочатку. Контроль м’яча, та намагання мінімізувати свої помилки, ось як можна охарактеризувати першу половину зустрічі. Хоча небезпечні моменти і були, не велика їх кількість не дозволила більше суперникам відмітитись голами в першому таймі у воротах одна одної.

Друга половина розпочалась вже набагато цікавіше. Суперники з перших хвилин кинулись в атаку, намагаючись будь-що нахилити шальки терезів на свою користь. Було все, швидкі атаки та небезпечні моменти, в одному з яких гравцю «Олімпії» Владиславу Оліщуку вдалось на дальній штанзі замкнути атаку свої партнерів. Такий перебіг подій зовсім не входив у плани «християн», і вони всіма силами кинулись відіграватись, намагаючись не тільки зрівняти рахунок, але і вирвати перемогу, поповнивши свою скарбничку заліковими балами. Та на заваді цьому стала «китайська стіна» у вигляді захисників та воротаря «Олімпії».

Час невблаганно летів діючи на користь номінальних господарів зустрічі. І коли здавалось, що гра так і закінчиться з мінімальною та нервовою перемогою «Олімпії» в один м’яч, Юрію Ліщуку вдалась хороша атака, яка закінчилась результативно. Після цього суперникам тільки залишилось дограти зустріч, результат якої встановив кінцевий переможний рахунок для «Олімпії», та приніс переможні залікові бали у турнірній таблиці команди.

Кращі гравці:  Олександр Кушнірчук - Олександр Потурай