Гра


1: 2

Про гру:

Торпедо знаючи про перемогу Агромату в попередньому матчі данного тури виходило на майданчик з метою не відпускати суперника у відрив, та продовжувати заочні переготи по дистанції регулярного чемпіонату. Суперником в торпедівців був грізний суперник який не знає авторитетів Атлетік з Олики, підопічні Олега Шахраюка в минулому турі добряче потріпали нерви і чудом не зберегли переможний рахунок у грі протии Фк Респект. От і ще один поєдинок проти сильного супротивника і можливість проявити власні амбіції у цьому сезоні.

Зважений початок у двох команд  після початку матчу охарактерезувати злагодженими діями в обороні і ударами з дальніх дистанцій. Ближчими до забитого голу в першій половині тайму був «торпедівець» Мельничук Дмитро обігравши декількох суперників міг відзначиттись у матчі проте свою майстерність продемонстрував голкіпер Олики Ігор Неділько. 1 тайм не подарував голів і залишив усі розбірки на потім.

2-й тайм активніше розпочали гравці Олики, Шокало Андрій, Кутецький Дмитро і Олег Шахраюк наносили потужні удари, один з яких на себе взяла поперечина, а на 3хв 2 тайму Олика вийшла вперед зусиллями 13 номера, Шокала Андрія, внаступній атаці  підступний удар Олександра Зингеля  застав зненацька Юрія Фіщука і рахунок 2-0. Майже відразу відповідь знайшлася у торпедівця Ігоря Шевельова який розрядив свою торпеду. Зрозумівши, що рахунок хиткий «атлети» з Олики не стали відсиджуватися в захисті, а також  відповідали на атаки суперника, так удар у штангу в середині тайму від Андрія Шокала і рахунок міг змінитися, проте в цей день каркаси воріт грали за Торпедо. За 6хв до завершення тайму тайм аут і активні настанови у таборі обох команд, щодо підготовки до фінішного спурту. Врятувати цей матч підопічні Анатолія Мищука намагалися в грі «воротарем маталою», але результату це не дало, Олика у тяжкому матчі здобуває перемогу

Кращі гравці: Шевельов Ігор – Кутецький Дмитро