Гра


6: 2

Удари по воротах:

19
:
22

Удари у рамку воріт:

14
:
14

Сейви:

12
:
8

Фоли:

13
:
6

Матвіюк Роман, Гоза Руслан, Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Павловій Н./Бугайчук Н.




Про гру:

Ще одне цікаве протистояння команд які хоч і зустрічаються вперше в оновлених складах, але історія може згадати матчі між «Респектом» та «Брендом, «Респектом» та «Любартом», гравці яких виступають між собою. Турнірна позиція обох колективів перед матчем розмежувала їх від лідерів і перебували у ролі наздоганяючих команд до лідерської групи.

Респект краще розпочав гру і відразу в першій атаці, Ігор Савич був більш настирні ший ніж захисники суперники які понадіялися один на одного. Респект активніше грав у відборі ніж енергопрофівці що давало можливість проводити стрімкі атаки в чисельній більшості 3в1 і 3в2. В таких атаках вдалося відзначитися Богдану Мізюку та Івану Сидоруку. Вже на 6 хвилині матчу Респект вів у рахунку 3-0, Енергетики на допомогу почали залучати свого голкіпера для розіграшу м’яча, але до небезпечних атак справа не доходила. Поодинокі удари ставали легкою здобиччю для голкіпера респекта Євгена Малогловця. Гра хоч і не була грубою, але велика стиків перейшла норму для обох команд, це дало змогу Респекту на дабл пенальті яке чітко реалізував Олексндр Миронюк, а під за навіс тайму Дмитро Коніщук забив 5 гол. Приголомшивий результ 1 тайму, Респект показав власну націленість на гру і зарядженість до перемоги.

В другому таймі Енергопроф намагався відквитати бодай м’яч у цьому матчі, загравши активніше. Респект в свою чергу дещо збавив оберти зважаючи на рахунок, що потім вилилось у 5 фолів вже в середині тайму і право на дабл пенальті  вже отримали гравці Енргопроф, але Дмитро Флішаровський свого візаві переграти не зумів. Хороша можливість поексперементувати у побудові власної гри виявилася для команди в голубій формі чим вони намагалися скористатися. Енергетики не втрачали надію на забитий гол навіть після ще не реалізованих 10-метрових ударів Олексадра Шитова та Олександра Лисенка, що згодом вилилось спільними зусиллями у голи Олександра Шитова,а згодом і Дениса Рудика. На останній хвилині респектівець Михайло Запорожець поставив крапку у матчі, 6-2 впевнена перемога «голубою судмарини».

Кращі гравці: Євген Малоголовець – Олександр Шитов