Гра


7: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

 Матч 3-го туру «регулярки» в П’ятій лізі між командами АСК «Забороль» та «Переможна варта» відкривав програму ранкових змагань в СК «Арена Спорт». Сусіди за турнірною таблицею (господарі в рубриці «очки» мають 1 очко, а суперник – 0) до звітної зустрічі підійшли у рівному стані. Господарі майданчика в суботу зіграли кубковий матч з «Надією-3» - 2:4, а «муніципали» напередодні провели матч 1/8-ї фіналу Кубку Мрії з ХФК «Фіміам-2» та поступилися з рахунком 2:5.

Додавати собі турнірного позитиву суперники взялися з перших хвилин гри. Особливо активно до цієї справи долучилися гравці із Забороля, котрі відразу перевели м’яч на половину суперника та почали планомірну осаду воріт «муніципалів». Лучанам довгий час вдавалося ефективно боронитися від неприємностей, але в середині тайму один з багатьох гострих моментів реалізував  Святослав Гадзінський.

Забитий гол нічого не змінив у сюжеті ігрових подій. АСК продовжував тиснути, а «вартовики» робили ставку на швидкі контрвипади, що іноді дозволяли «червоно-білим» нанести удар в бік воріт. А тим часом чергова затяжна атака «заборолівців» завершилася взяттям воріт опонентів. Кілька ударів поспіль номінальні гості відбили, але коли захисник «переможників» відкинув м’яч на ногу Святославу Гадзінському, то автору дубля лишалося не промахнутися з метрової відстані. За рахунку 2:0 на користь АСК «Забороль» команди пішли на відпочинок.

Відразу після відновлення гри рахунок збільшився, адже гравець господарів  Вадим Симонович з ударної позиції був переконливим. Лише після цієї події Ілля Шевчук з «Переможної варти» зумів розмочити рахунок. Хоча за дві хвилини  Максим Васільєв відновив комфортний гандикап. Далі  Вадим Симонович на 23-й хвилині з лівого флангу атаки невідпорно пробив у кут, оформивши дубль та практично знявши питання щодо переможця у зустрічі. А за мить Вадим зробив «фокус із шляпою» та отримав локальний титул «Кращий гравець матчу». За хвилину президент клубу Валерій Міщук остаточно зняв питання щодо переможця у дуелі. А «вартовий» Роман Ярмощук на 25-й хвилині наважився на дальній удар з правого крила атаки і підбив підсумок гри – 5:2.

Забитий гол нічого змінити вже не міг. Перемога у звітній зустрічі дозволила АСК «Забороль» піднятися у турнірній таблиці на 5 сходинку, скоротивши відставання від трійки лідерів, котра рухається турнірним шляхом поки що без збоїв.

Кращі гравці: Вадим Симонович – Роман Ярмощук