Гра


0: 2

Хронометрист / Делегат:

Катеринюк О./Герасимчук В.




Про гру:

Закінчувався третій тур у Третій лізі грою між демидівським «Стиром» та луцьким «Бус Маркетом». Луцькі футзалісти підійшли до цієї гри, будучи одним з лідерів свого девізіону, і прагнули довести саме у цій зустрічі, що вони поправу знаходяться на перших ролях у Регулярному чемпіонаті.

Гра розпочалась з обережних атак обох колективів. Опоненти не форсували події, намагаючись планомірно довести свою перевагу, яку об’єктивно кажучи не можливо було віддати будь-кому в перші хвилини гри.

Швидко пролітали хвилини зустрічі, а результативних атак все не було. «Шкіряний» літав по всіх місцях майданчика, крім власне самих воріт. Ось так і сухо нічийно закінчився перший тайм в кінці якого на табло осиротіло показували нулі.

Друга половина розпочалась набагато активніше. З перших секунд тайму команди включили швидкості, намагаючись одразу «взяти бика за роги». Та як не намагались колективи забити швидкий м’яч, їм це не вдавалось.

Летів час, команди почали втомлюватись і зі сторони почало здаватись, що зустріч так і закінчиться з доволі рідкісним як для футзалу нульовим рахунком.

Вже почали спливати останні хвилини гри, коли «бусмаркетівцю» Володимиру Крупніку вдався блискучий удар, та команда змогла повести у рахунку. Як не намагались хлопці з берегів Стира зрівняти рахунок, їм цього так і не вдалось. Мало того на останній хвилині гри Андрій Каварський зумів подвоїти рахунок та встановити кінцевий переможний рахунок для своєї команди.

Важка перемога «Бус Маркету» та лідерство у Третій лізі після вибачте за тофтологію третього туру «регулярки».

Кращі гравці: Василь Пастух - Володимир Крупнік