Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Катеринюк О./Герасимчук В.




Про гру:

Останньою грою третього туру Регулярного чемпіонату Волині стала зустріч у Четвертій лізі між «Покровом» та «Волиньфармом».

По різному команди підійшли до цієї зустрічі. Якщо «фармацевти» змогли двічі перемогти свої суперників, то «Покрова» ще не знала радості перемоги у цьому сезоні і була настроєна взяти свої перші залікові бали.

Як і личить фавориту гри, «Волиньфарм» з перших хвилин  почав контролювати гру, та намагався одразу «розмочити» ворота суперника. Але не все так сталось, як гадалось. Батюшки не тільки дали гідний бій опоненту, але й змогла створити декілька супернебезпечних моментів біля воріт біло-червоних, і тільки «її Величність Фортуна» не дозволила «Покрові» відкрити рахунок у грі.

Та так довго продовжуватись не могло, і таки гравцю у синій формі Павлу Чамахуду вдався влучний постріл і команда повела в рахунку. Це настільки збентежило «Волиньфарм», що вони ще декілька хвилин приходили до тями, і команда-опонент ще могла декілька раз забити м’яч у ворота суперника, та на заваді цього ставали захист та воротар команди.

Та і вони не змогли завадити влучним ударам Павла Видрича та Сергія Ліщука, які зуміли ще двічі вразити ворота суперника у першому таймі.

Не маючи чого втрачати другу половину «Волиньфарм» почала з пресингу, який дав результат у вигляді м’ячів Миколи Дяка та Миколи Абрамчука, і тут вже  почалась інтрига. Це був цікавий та видовищний футзал, в якому команди в деяких випадках брак майстерності компенсували колосальною самовіддачею, який ще потрібно повчитись багатьом командам, які грають у більш «мастеровитих девізіонах».

Так у боротьбі і пролітали  хвилини зустрічі, наближаючи «Покрову» до «історичних» перших залікових балів у цьому сезоні. Коли йшла остання хвилина гри «фармацевт» Назар Орел зумів таки зрівняти рахунок та вирвати таку важку нічию для свого колективу.

Кращі гравці: Павло Видрич - Микола Дяк