Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Онищук Ю.




Про гру:

 До даної зустрічі «Атлетік» із Млинова підходив в ролі однозначного фаворита, що по розкладам у «турінрці», що по розміру лавки перед матчем.

Початок зустрічі видався неймовірно багатий на небезпечні моменти біля воріт обох команд. Ніхто нікому не хотів поступатися, боротьба точилась на кожному клаптику паркета.

Особливими комплементами варто «засипати» голкіперів обох колективів, які впевнено діяли на останньому рубежі виконуючи іноді неймовірні рефлекторні сейви, а саме Андрія Стефановського у складі лучан та його млинівського тезки Андрія Гички.

На сьомій хвилині першого тайму семірка «біло-зелених» - Володимир Колесник дав відлік забитим голам у цій зустрічі. Він відгукнувся на передачу свого партнера і переправив м’яч у ворота відкривши рахунок у матчі, а забив він головою, що варто відмітити, адже це вкрай не типове явище у футзалі.

В черговій атаці Андрій Старушкевич чудово відкрившись отримав блискавичну передачу поміж захисників та в притаманній для себе манері пробив у протихід голкіперу і влучивши у ворота подвоїв рахунок у матчі.

Пролунав свисток, команди пішли на відпочинок. Обом колективам потрібно було перевести подих. Одним переламати хід поєдинку, а іншим втримати результат та збільшити його при нагоді.

На прикінці другої половини зустрічі Володимир Євтухов довів рахунок до розгромного 3:0, покаравши суперників за обрізку біля їх же воріт.

Час спливав. Як і гадалось гравці інтернет-провайдера намагались щось вигадати та скоротити відставання, але на це їм не хватало ресурсів, а рівняни догравали матч по рахунку та  дещо зменшили до себе вимоги і розслабились. Забігаючи на перед скажу, що це ледь не вартувало їм трьох очок!

Спочатку гравці «Атлетіка» назбирали 6 фолів, за що отримали дабл-пенальті у власні ворота. Хоча Михайло Бачинський не зумів перемогти у вольовому протистоянні та запустив «селект» значно вище воріт.

Але протягом 30 секунд Олег Собковський двічі зумів засмутити голкіпера Млинова. На табло залишалось 15 секунд до фінального свистка і могло статись що завгодно, адже це футзал, цим він прекрасний, за що ми його і любимо.

Нажаль диву не судилось стати. В протоколі матчу зафіксована перемога хлопців із Млинівського району, які впевнено піднімаються у турнірній таблиці до вершини забираючи три залікові бали собі у скарбничку, а «вестсайдівці» залишаються знову із «диркою від бублика», хоча показують місцями не погану гру та нав’язують боротьбу кожному з суперників.

Кращі гравці: Собковський Олег – Томич Олександр