Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кунаков О.




Про гру:

 Цей поєдинок був завершальним у 4-му турі в Другій лізі, усі конкуренти свої матчі вже завершили і щоб втриматись на вершині турнірної таблиці гравцям «Камаз-Агро» необхідно було перемагати непоступливих хлопців з «Луцьктепло». Острожецький колектив спробував почати гру першим номером, але виходило в номінальних господарів не надто переконливо – «тепловики» уважно грали в захисті, Сергій Запорожець у рамці діяв впевнено, а контратаки гостей були частими і доволі небезпечними. Тому протягом усієї першої половини зустрічі на майданчику точилася рівна боротьба, команди демонстрували пристойні швидкості, воротарям роботи не бракувало і загалом нудьгувати не доводилося. До того ж, за кілька хвилин до перерви гравці господарів якось неузгоджено діяли при розіграші суперниками кутового і ніхто не зміг завадити абсолютно вільному Антонові Даценку переправити м’яч у ворота.

У другому таймі «Камаз-Агро» понісся відіграватись, гості прийняли запропонований високий темп, але прорахувалися. Дві поспіль грубі помилки в середній зоні при спробах організувати швидкий контрвипад обернулися двома бездоганно розіграними контратаками острожецької команди і двома голами у ворота «Луцьктепло». А за кілька хвилин становище гостей стало катастрофічним – м’яч після не надто точного, але потужного пострілу Олега Юрчука влучив в Олександра Сосенюка і по несподіваній для голкіпера траєкторії опинився у сітці. Тепер вже «тепловики» пішли вперед великими силами, а згодом підключили до штурму і п’ятого польового гравця. За 4 хвилини до завершення зустрічі розрив у рахунку скоротився до мінімуму – Роман Онищенко вдало звільнився від опіки і замкнув на дальній стійці простріл партнера. Проте, щоб відігратися хлопцям з «Луцьктепло» забракло часу і трохи везіння.

Отож, «Камаз-Агро» продовжує крокувати без втрати очок, а «Луцьктепло» опускається на 7-му сходинку і поки доволі впевнено тримається у зоні плей-офф, оскільки 9-а команда відстає від них на 4 пункти.

Кращі гравці: Олег Юрчук – Сергій Запорожець