Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Пилипчук Р.




Про гру:

 «Вокар» приїхав у Луцьк на матч четвертого туру проти «Вотрансу» після важкої домашньої перемоги над незручним «Куражем», маючи шість очок в активі.

Їхні суперники в минулі вихідні зустрічалися з грізним «Любартом». Транспортники «терпіли» до останнього, проте в кінці посипалися та «влетіли» 1:6.

Сьогоднішня гра важлива для обидвох колективів, оскільки перемога дозволить піднятися на третю сходинку турнірної таблиці і тому не дивно, що матч розпочався з в’язкої боротьби на всіх частинах поля. Щоправда без великої кількості ударів. Контроль та позиційна перевага були за ковельчанами, проте «вотрансівці» постійно відповідали на усі атаки суперника.

Рахунок відкрив Андрій Лукашук. На 13 хвилині «легкий» та дуже спритний гравець опинився перед суперником, коли той виводив м’яча від власних воріт та заблокував його удар, переправивши «круглого» у сітку.

Майже одразу подвоїти зобов’язаний був Роман Кузьміч. Але у майстерного гравця в цьому епізоді вселився Владислав Супряга і він дивним чином промазав по порожнім воротам.

Підстрахував одноклубника Олександр Портянко, який у минулому турі відзначився хет-триком. Ковельчани розіграли кутовий і капітан чудово запустив «шайбу» повз Максима Франчука.

Другий тайм розпочався аналогічно першому – з в’язкої боротьби та переваги «вокарівців» у контролі. Наступний гол ми побачили на 22-й хвилині. «Вотрансівці» неймовірним чином двічі поспіль не забили у порожні ворота і Портянко одразу покарав їх за це, оформивши дубль.

Майже одразу «Вотранс» змарнував чергову нагоду. Олег Ничипоренко розібрався із захисниками та пробив. М’яч з лінії виніс захисник.

На 25-й хвилині Олег Марчук скористався помилкою транспортників, вискочив вперед, відпасував Станіславу Тарасюку, а 10-й номер «Вокару» довів рахунок до розгромного.

Згодом Богдан Скоцький відквитає один м’яч, але загалом – доволі легка перемога ковельчан, яка виводить їх на третю сходинку турнірної таблиці. В активі «залізничників» 9 очок.

Своєю чергою «Вотранс» з 4 заліковими пунктами – сьомий.

Кращі Гравці: Олег Ничипоренко – Олександр Портянко