Гра


8: 6

Хронометрист / Делегат:

Близнюк Р./Бугайчук Н.




Про гру:

 Ігри «Колосу» завжди сповнені драматургією і непердпаченістю, це однозначо команда яка притягує вболівальників до себе. Проте результати у цьому сезоні у команди Юрія Ващука не задалися 3 поразки у стартових 3 турах. Волинська приватна автошкола здобувши одну перемогу над Енергопрофом і ще маючи нічию у своєму активі посідає місце у середині турнірної таблиці.

Спокійний початок матчу до середини тайму супроводжувався великою кількістю боротьби у центрі майданчику з поодинокими ударами від двох команд. А в період з 6 по 9 хвилину тайму як грім серед ясного неба полетіли голи у ворота, у цій перестрільці ківерцівські гравці були влучніші і повели з рахуном 4-2. Ще до перерви команди відзначились по разу, Павло Шмига оформив хетрик, а Олександр Якимчук з автошколи забив двічі.

На старті другого тайму колишні рятувальники почали рятувати цей матч від поразки відразу, підопічні Віктора Абрамчука зуміли не тільки зрівняти рахунок але і вийти вперед. Якісь магічні слова сказав керманич автошколівців і вже Юрію Ващуку прийшлося діяти, який вирішив сам зайняти місце у воротах і часто підключатися до атак. Така тактика дала свої плоди коли вдалося зрівняти рахунок після дальнього удару Друкачука Олександра і через кілька миттєвостей вийти вперед зусиилями досвідченого і майстерного Андрія Полтавця. Емоції закипіли з новими запалом, з якими не впорався Олександр Якимчук за що був вилучений з поля. Остаточний рахунок у грі оформив все той же Андрій Полтавець, 8-6 перша вікторія Колосу у чемпіонаті.

Кращі гравці: Павло Шмига – Антон Капаєв