Гра


4: 5

Хронометрист / Делегат:

Близнюк Р./Бугайчук Н.




Про гру:

 Цікаве протистояння з присмаком Суперліги очікувалося в цьому матчі, адже 2 колективи мають у своєму складі чимало гравців які виступали у найсильнішому дивізіоні області, а матчі МФК«Бренд» і «Торпедо» чималу історію. В принциповій зустрічі давніх суперників перемога потрібна була обом колективам Торпедівцям щоб не відставати від Респекту, а енергопрофівцям щоб покращити власне положення у турнірній таблиці.

Зі старту матчу ініціативою заволоділи гравці в чорних футболках і намагалися в академічному стилі знайти підступи до воріт суперника. Чи то віддавши ініціативу за власним бажанням чи навпаки колектив Анатолія Мищука не хотів лишатися можливості контролювати м’яч, Торпедо з 5 хвилини матчу вже більше контролювало м’яч. Такий перебіг подій на майданчику краще пристосувалися гравці «Енергопроф», які не цуралися після помилок торпедо виходити на забивні позиції в штрафному майданчику, але декілька справжніх 100% моментів просто чудом не вдалося переправити у ворота Юрія Фіщука. Не вдалося з гри, забили зі стандарту Олександр Лисенко потужним ударом прошив дорогу до воріт, 1-0. Але відповідь від Торпедо надішла ще до перерви, Нестор Міщук відгукнувся на передачу з мертвого кута і красиво в один дотик зрівняв рахунок.

В 2 таймі гра замайоріла новими фарбами, обидві команди вирішили пограти у відкритий фут зал без центра поля. По такій грі ситуація змінювалася з калейдоскопічною швидкістю, черговий розіграш ауту і гол до власного активу записав Артем Назарчук, проте головний голеодор Торпедо повернув лідерство у матчі відзначившись двічі на початку 2 тайму. І коли енергетикам наприкінці тайму вдався спурт у вигляді 2 голів від Дениса Рудика, якого партнери вивели на ворота, здавалося питання переможця знято. Але давнє правило спрацювало « не забиваєш ти забивають тобі» і після чергових не використатих моментів «енерго», Ігор Шевельов добиває свого суперника своїми разючими ударами.

Команда Анатолія Мищука святкує вольову перемогу 5-4 і продовжує переслідувати Респект.

Кращі гравці: Ігор Шевельов – Денис Рудик