Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Близнюк Р./Бугайчук Н.




Про гру:

 Цікаве протистояння самобутніх команд і тренерів Юрія Павельчука та Олега Шахраюка завершалу програму матчів у вищій лізі. Олика набрала хороший хід і демонструє змістовний фут зал, який дійсно заслуговує уваги. А ось аксакалам фут зальних змагань Мідасу ніяк не вдається перемогти.

Як і очікувалося не квапливий початок і згуртована гра обох команд не дозволяв очікувати на велику кількість моментів. Обидві команди зайняли очікувальну позицію. Про це говорить і статистика тайму, дві команди нанесли 10 ударів з них 4 у ствір. Але два з них гольові, у виконанні Олександра Зингеля який забив на 6хвилині і енергійного Дмитра Кутецького. Здавалося рівна гра, але на перерву Олика пішла з комфортними для себе 2-0.

У 2 таймі ситуація кардинально не змінилася, «атлети» вже зайняли оборонні редути, які було не під силу взламати гравцям Мідасу. Створюючи моментами навалу на оборону Олики, банально не вистачало влучного удару. Під кінець матчу дубль оформив Олександр Зингель і встановив остаточний рахунок 3-0.

Кращі гравці: Данієлян Артем – Олександр Зингель