Гра


6: 0

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Герасимчук В.




Про гру:

Останньою грою четвертого туру, вибачте за тавтологію, у Четвертій лізі стала зустріч між луцьким «Клевер Сторсом» та угринівською «Волинню».

До звітного туру команди знаходились всередині турнірної таблиці, тож будь-що хотіли перемогти, та увірватись до лідерів своєї ліги.

Гру активніше розпочали гравці «Клевер Сторса», які вже на перших хвилинах створили декілька небезпечних моментів, які правда нічим не закінчились.  З плином ігрового часу гравці «Волині» змогли вирівняти гру, і почали небезпечно відповідати номінальним господарям.  Так гра і продовжувалась, в обопільних атаках, допоки за справу не взялись гравці «Клевер Сторс» Юрій Комар та Олег Войтюк, які своїми дублями на протязі декількох хвилин змогли вивести свій колектив вперед та піти на перерву впевнено ведучи у рахунку. Ці м’ячі настільки зламали команду у зелено-чорній формі, що вони не змогли вийти з «психологічної ями» і другу половину розпочали ще з одного пропущеного м’яча, автором якого став Тарас Осадовський. Після такого нокдауну «Волинь» добру третину другої половини зустрічі «приходила до тями», намагаючись створити хоч будь-які гольові моменти біля воріт гравців відомої торгівельної мережі. Їм почало це вдаватись, та головного, - власне забитого м’яча все ж не було.

Спливали ігрові хвилини зустрічі, які показували впевнену перевагу «Клевер Сторс». Коли до кінця зустрічі лишалось декілька хвилин, всюдисутній Олег Войтюк (безумовно кращий гравець гри) зумів забити м’яч, та оформити свій хет-трик у зустрічі. Після цього команди просто догравали гру, результат якої зафіксував впевнену перемогу «торговельників», та дозволив команді піднятись у турнірній таблиці Регулярного чемпіонату.

Кращі гравці: Олег Войтюк - Дмитро Вахмістров