Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Герасимчук В.




Про гру:

Розпочинались ігри у Третій лізі четвертого туру грою між «Бус Маркетом» та «Шігірюмом». Колективи по різному розпочали Чемпіонат. Якщо «бусмаркетівці» здобули перемоги та знаходились на першому місці у турнірній таблиці, то команда з дивною назвою «Шігірюм», знаходилась у підвалинах турнірки, та прагнула будь-що здобути свої залікові бали саме у грі з лідером чемпіонських перегонів.

Перші хвилини гри показали всю серйозність настрою на гру хлопців у «чорно-білих струях». Команда нічим не поступалась фавориту, відповідаючи на кожен небезпечний момент біля своїх воріт, такою ж небезпечною контратакою.  Ось так і спливали хвилини тайму, у атаках та яскравій грі, але головного – забитих м’ячів все не було і не було. Коли здавалось, що команди так і підуть на перерву з сиротливими нулями на табло, гравцю «Бус Маркета» Андрію Сахарчуку вдався влучний постріл, і команда вийшла вперед, забивши м’яч, як кажуть, «у роздягальню», що значно зняло психологічну напругу колективу.

Другу половину гри набагато активніше розпочали гравці «Шігірюму», які з перших секунд розпочали атакувати ворота суперників. Закінчилось це вдалою атакою Ярослава Шморгуна, і все розпочалось заново. Зі сторони  гравці «Шігірюму» нічим не поступались «Бус Маркету», хоча по таблиці були аутсайдерами. Команда вдало контролювала м’яч та мала багато моментів для їх  вдалої реалізації, що в підсумку таки і привело до м’яча все того ж Ярослава Шморгуна, який вивів свій колектив вперед, та змусив нервувати фаворита гри.

Пролітали коштовні хвилини зустрічі, наближуючи команди до дещо несподіваного результату. «Бус Маркет» великими силами кинувся вперед відіграватись бо ж  такий підсумок гри зовсім не влаштовував команду. Колектив створював моменти, та на заваді голу ставала «китайська стіна» у вигляді захисників та воротаря номінальних гостей.

Так, з мінімальною перевагою «Шігірюма» і закінчилась ця гра, яка доказала що у футзалі можуть бути будь-які несподіванки, та фаворит гри не завжди перемагає.

Кращі гравці:  Андрій Сахарчук - Ярослав Шинкарук