Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Герасимчук В.




Про гру:

Безумовно центральною грою четвертого туру у Третій лізі був саме цей матч. Команди знаходились у лідерах свого дивізіону, так що ця гра була надзвичайно важливою, і як кажуть за шість очок.

Розуміючи важливість результату, команди в першу чергу хотіли забезпечити надійність у захисті, а вже потім у вдалих швидких атаках «розмочити» ворота команди-опонента. На перших хвилинах не можливо було віддати перевагу будь-якій команді. Суперники приблизно однаково контролювали м’яч, та пробивали по воротах одна одної. І коли вже м’ячу було нікуди діватись в останній момент появлялись різні частини тіла воротарів, та стійки воріт.

Ось так, у напруженій та цікавій грі пролітали хвилини зустрічі, та головного – забитих м’ячів все не було, та не було. Коли здавалось що команди так «на сухо» і закінчать першу половину «кесефівець» Андрій Гузоватий зумів результативно закінчити атаку партнерів, та на перерву команди пішли при мінімальній перевазі номінальних гостей.

Друга половина очікувалась такою ж цікавою та напруженою. Скажу наперед, що такою вона і виявилась. Величезна швидкість, та високий пресинг, перше з чого розпочався другий тайм. Було багато боротьби та цікавих комбінацій, які правда довго не могли нічим закінчитись. Боротьба точилась на кожному клаптику майданчика. Жодна з команд не хотіла поступатись, тому силових єдиноборств було дуже багато. Та пролітали коштовні хвилини, та цифри на табло все не змінювались.

Коли закінчувалась гра, команди встигли «нахапатись»по п’ять командних фолів, після чого «Олам Кесеф» пробивав дабл-пенальті, яке вдало виконав Володимир Горохоль. Він же на куражі після вдалого його пробиття ще двічі зумів збільшити рахунок у грі та здобути суперважливу перемогу для своєї команди.

Кращі гравці: Андрій Юхимюк - Володимир Горохоль