Гра


4: 10

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Кунаков О.




Про гру:

Суперництво у цій зустрічі було дуже принциповим, хорівці вже два роки поспіль не можуть обіграти лучан у чемпіонаті, задовольняючись нічийними рахунками. Нажаль, карантин вихідного дня і запланований на січень локдаун змушують АМФВ ущільнювати календар змагань, щоб встигнути завершити усі турніри в заплановані строки. Ось і цього уїк-енду командам, що продовжують виступи у Кубку Волині довелося зіграти по два матчі протягом дня. «Надія» та «Вотранс» були якраз з числа таких колективів. Зігравши кубкові поєдинки і перепочивши 2-3 години команди знову вийшли на паркет у рамках регулярного чемпіонату. І це було явно не на руку хорівцям у складі яких багато вікових гравців. Звична комбінаційна гра в номінальних господарів не клеїлася, гравці «Вотрансу» раз по раз перехоплювали м’яч і проводили швидкі контратаки. Вже в дебюті зустрічі невдалий розіграш гравцями «Надії» кутового призвів до блискавичної атаки суперників і чіткого удару Миколи Гайдучика у дальній кут. Минуло дві хвилини і той же Гайдучик опинився самим спритним під час «пожежі» у карному майданчику хорівців. Господарі вирішили не зволікаючи вдатися до старого, перевіреного засобу – випустили Миколу Радька у якості п’ятого польового гравця. І це призвело до фатальних наслідків. Хоча спочатку хорівцям ніби вдалося перехопити ініціативу і навіть відіграти один гол, але наприкінці тайму серія помилок призвела до того що гравцям «Вотрансу» тричі вдалося спрямувати м’яч у порожні ворота.

Гру було зроблено. «Надія» вперто продовжувала грати без голкіпера, проте за кожен забитий гол, хорівці пропускали два. Завершилась ця гольова феєрія з рахунком 10:4 на користь «Вотрансу», Микола Гайдучик оформив хет-трик, а Богдан Скоцький записав на свій рахунок аж 7 влучних пострілів і одразу вирвався у лідери бомбардирського заліку.

Таким чином, «Надія» зберігає за собою 2-у сходинку, але тепер відстає від «Любарта» на 3 пункти, а «Вотранс» випередив у турнірній таблиці динамівців і посідає тепер 6-е місце.

Кращі гравці: Владислав Мазур – Богдан Скоцький