Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

Увертюрою 5-го туру в П’ятій лізі став поєдинок ФК «Гірка Полонка» – «Tatrafan Flexible», в якому під акомпанемент порожніх ранкових трибун зустрічалися відповідно десята та восьма команди. Юні господарі майданчика у поточному Чемпіонаті залікових балів не отримували, а представники луцького підприємства в 2-му турі зуміли переграти другу команду «Мідаса». Саме переможний досвід «татрафаніців» дався в знаки на 2-й хвилині матчу, коли Олександр Гудемчук відкрив рахунок. Хоча вже за хвилину активні «полончани» відновили паритет після голу Дмитра Глінського.

Після цього гра розкрилася і перейшла в режим гойдалок, що більше імпонував «Помаранчево-чорним». Луцькі «гості» спочатку розіграли хитромудуру багатоходівку, яку завершив Олег Мельник. А далі Сергій Шкрет ефективно скористався наданою нагодою збільшити перевагу. За мить «»татрафанівці» помилилися у захисті і Андрій Боруцький заставив красуню хронометриста ввести на табло СК «Арена Спорт» цифри 2:3.

Мінімальна перевага лучан трималася майже до перерви, але менше ніж за дві хвилини до сигналу на відпочинок Олександр Гудемчук з клубу оформив дубль потужним пострілом у верхній кут із середньої дистанції. За рахунку 2:4 команди помінялися воротами.

Після відновлення гри так звані гойдалки продовжилися. Підопічні Дмитра Пасічника з великим бажанням йшли вперед, не особливо переймаючися проблемами оборонних дій, що давало можливість футзалістам із Гіркої Полонки проводити гострі випади. Але в цілому ігрова ініціатива була на боці гурту «Flexible», котрий як за нотами проводив комбінаційну гру на половині суперника. В одному з епізодів «селект» в один дотик пасом верхом з флангу на фланг лише дивом не завершився голом, котрий реально претендував би на домінування кращого взяття воріт у турі.

Щоправда активна ігрова діяльність суперників до 25 хвилини другого тайму була пов’язана лише із створенням моментів, котрі ніяк не могли перетворитися у гольові здобутки. Хід рівного поєдинку дещо затьмарив епізод, в якому голкіпер гостей Віталій Шитов отримав ушкодження, як кажуть на рівному місті. Бажаємо Віталію скорішого одужання. А за менш, ніж дві хвилини до фінального свистка «татрафанівець» Сергій Бирук остаточно зняв питання щодо переможця гри – 2:5.

Що ж, цікава та амбітна «Гірка Полонка» поки що лишається без залікових балів, а «Flexible» із гарним настроєм може готуватися до святкування Нового року, адже в турнірній таблиці лучани посідають 6-ту сходинку та мають 6 залікових балів.

Кращі гравці: Василевський Андрій - Олександр Гудимчук