Гра


5: 11

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Бугайчук Н.




Про гру:

 Напередодні обидві команди провели матчі у кубку АМФВ в яких були зафіксовані полярні результати, Енергопроф у важкому матчі оформив перепустку до півфіналу у серії пенальті, а Мідас програв свій кубковий матч.

На звітний матч Енергопроф виходив без одного зі своїх лідерів Олександра Лисенка який відбував дискваліфікацію, але «енергетики» прекрасно розуміючи власне турнірне положення були максимально налаштовані на результат. Колектив Юрія Павельчука в цьому році явно перебуває не в найкращому стані, а останній матч у 2020 чим не шанс в гарному настрої зайти в новий рік. І за підсумками 1 тайму Мідас показав, що команда є, але деякі механізми командної гри дають збої, але про все по порядку. Зі стартовим свистком гра проходила більше на половині Мідасу і енергетики явно захопилися атакуючими діями і не обачна помилка в центрі призвела до виходу один в один яку реалізував Юрій Кошлай. Обидві команди толерантно діяли у матчі і змагалися дійсно у власних ігрових вміннях. Обмінюючись взяттями воріт почергово Роман Козачок та Денис Рудик відзначалися у Енергопрофа, а за Мідас Антон Абрамов та Микола Митюк. 3-3 і команди пішли на перерву.

Раніще з відпочинку вийшли предстаники «античної команди» , Ігор Прудніков прошив ударом володіння Дмитра Флішаровського, але згодом вже сам Дмитро проявив власну бомбардирську майстерність і зрівняв рахунку. Такі футзальні качелі могли і надалі продовжуватися на паркеті Арени Спорт, але енергетики прекрасно розуміли, що втрачені очки в цьому матчі могли поставити під сумнів навіть попадання в плей оф Вищої ліги. Тому дії гравців в «білих»футболках все більше були сконцетровані на завершальній фазі атак, що почало давати свої у середині другого тайму. З тиском від енергетиків впоратися гравці Мідасу не змогли, що дало змогу Денису Рудику та Артему Назарчуку оформити хетт-трики. А два голи Артема стали справжньою окрасою футзального вікенду в області, забивши по голу для любителів дриблінгу і для любитилів дальніх потужних ударів. А завершальну крапку у матчі поставив Тарас Трофімов який дебютував у офіційних матчах.

Перемога Енергопрофа зміцнює їхнє положення у турнірній таблиці, а от Мідас поки перебуває на дні турнірної таблиці.   

Кращі гравці: Прудніков Ігор – Назарчук Артем