Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

Сусіди за турнірною таблицею П’ятої ліги – шоста та п’ята позиції відповідно до звітної зустрічі підійшли з невеликим очковим багажем – 4 та 6 залікових балів відповідно, і з різним настроєм. Якщо лучанам у минулому турі вдалося у драматичному поєдинку переграти «ВФБ Груп Лімітед» 4:3, то ФК «Кременець» не зумів відібрати очки в одного з лідерів дивізіону ФК «Штурм» - 0:1. А останній раз смак перемоги «чорно-червоні» відчули лише у 2-му турі, коли впевнено переграли «муніципалів» з рахунком 7:1. Стартові умови були ідеальними для рівної боротьби на майданчику СК «Арена Спорт».

З ранкового морозця у неділю бадьорі учасники зустрічі відразу вирішили попрацювати на майданчику СК «Арена Спорт» в режимі підвищеної інтенсивності, що з огляду на клас команд відразу збільшило кількість помилок під час передач та завершальних ударів. В дебюті гри гостріше виглядали хлопці з  Кременця, які розганяли непогані флангові атаки, але «Мідас» захищався і числом і вмінням. А через п’ять хвилин від стартового свистка «античник» Сергій Воробей протягнув м’яч центром, качнув захисника та ідеально стрельнув у верхній кут – 0:1. Відповідь не забарилася. Черговий фланговий прохід лівої сторони майданчика Дмитро Романюк з ФК «Кременець» завершив влучним ударом у сітку та відновив паритет. Йшла 6 хвилина. Ще один хвилинний відрізок гри знадобився виконавцям аби знову змінити рахунок. Удар з гострого кута в ближній кут став несподіванкою для голкіпера номінальних господарів, що дозволило Сергію Воробью оформити дубль та вивести тезок античного царя вперед -  1:2.

Під завісу першого тайму «червоно-чорні» спробували організувати міні-штурм на ворота підопічних Юрія Павельчука та на певний час притиснули лучан до власних воріт. Але команда батьків вихованців фут зальної академії уважно діяла у захисті та мінімальну перевагу втримала.

Перепочинок мабуть більше пішов на користь господарям, котрі через 9 секунд після відновлення гри відновили паритет у рахунку 2:2 після голу Дмитра Романюка -  автора другого дубля у матчі. Через пару хвилин ФК «Кременець» мав бути попереду, але гравець з убойної позиції послав ігрову кулю повз рамку воріт.

Молодий склад господарів намагався максимально використовувати перевагу у швидкості, а «дядьки» у волошково-білій формі робили ставку на контратаки. Проте ні що не завадило кращому гравцю поєдинку Дмитру Романюку на 19-й хвилині з ходу низом відправити «селект» у сітку та оформити хет-трик. Пропущений м’яч відверто розстроїв «Мідас» і за пару хвилин Олександр Кривина зробив рахунок 4:2. З 21-ї хвилини «античники» пішли вперед із своїм голкіпером у ролі нападника. Довгі розіграші м’яча, напівпідходи на ударні позиції та величезне бажання врятувати матч. Проте рахунок залишився незмінним, а ось у турнірній таблиці відбулися пертурбації. ФК «Кременець» із сьома очками підтягнувся до тріумвірату лідерів, а «Мідас» з 5-ї позиції спустився на сьоме місце у турнірці.

Кращі гравці: Дмитро Романюк – Сергій Воробей