Гра


2: 2

Удари по воротах:

17
:
9

Удари у рамку воріт:

11
:
13

Сейви:

4
:
6

Фоли:

7
:
10

Кірепко Анатолій, Алексюк Радислав, Силюк Григорій




Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Це була одна з центральних зустрічей п’ятого туру у Третій лізі. Острожецькі футзалісти після попередніх зустрічей мали стовідсотковий очковий доробок перемігши у всіх своїх поєдинках та знаходились на першому місці Регулярного чемпіонату. «Поважні» дещо несподівано оступившись у попередньому турі знаходились у середині турнірної таблиці, та були настроєні дати бій лідеру перегонів, набравши залікових балів, які дозволили б команді увірватись у чільну трійку претендентів на медалі.

Зустріч розпочалась дуже активно. Суперники з перших хвилин включили високі швидкості, намагаючись одразу показати одна одній «хто в домі господар». Кожна з команд створювала біля воріт одна одної достатньо небезпечних моментів, та головного, - забитих м’ячів все не було і не було.

Така гра продовжувалась до середини тайму допоки острожецькому футзалісту Володимиру Горохолю не вдався влучний удар «з пира» і команда повела у рахунку. Такий перебіг подій зовсім не входив у плани біло-синіх і команда великими силами кинулась відіграватись, та всі їхні старання зводив нанівець захист та воротар футзалістів з Рівненщини.

Друга половина розпочалась з супермомента біля воріт «Рспекта», та у блискучому сейві воротар команди Сергій Чернявський зумів відвести небезпеку від своїх воріт. Такий героїчний поступок вселив впевненість номінальним гостям та Сергію Воєводі, який зумів зрівняти рахунок у зустрічі. Після цього почалась справжня битва. Кожен з колективів боровся в повну силу на кожному клаптику майданчика, намагаючись максимум вижати з кожного епізоду. Ось так, у дуже цікавій та напруженій грі і пролітали хвилини поєдинку наближаючи кожну з команд до об’єктивної справедливої нічиї. В кінці гри команди пробивали дабл-пенальті, та блискуче зіграли воротарі.

Коли йшли останні хвилини гри, колективи таки обмінялись м’ячами, авторами яких стали все той же Володимир Горохоль та Андрій Ковальчук, але на перемогу  награти будь-яка з команд не змогла. Отже трудова, справедлива нічия.

Кращі гравці: - Володимир Горохоль  - Сергій Чернявський