Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались команди-претенденти на медалі Регулярного чемпіонату в Четвертій лізі. Перед цією грою футзалісти «Надії» мали дев’ять залікових балів та знаходились на другій, «срібній» позиції. Їхні опоненти, поступившись у попередньому турі – шість. Так що для того, щоб догнати конкурента у турнірній таблиці угринівським футзалістам потрібно було будь-що перемагати у сьогоднішній грі, на що команда дуже розраховувала.

Не встигла хвилинна стрілка зробити і оберту, а «Надія» вже повела у рахунку. Це у Влада Саміла вийшов влучний постріл та команда відкрила відлік забитим м’ячам.

В подальшому продовжилась позиційна боротьба, в якій все ж гострішими були гравці з Локачинщини, та вижати чогось матеріального їм не вдавалось. До того ж вдало діяв воротар угринівської  команди, який зумів декілька раз вдало зіграти та нейтралізувати небезпечні випади команди – суперниці.

Ось так, з мінімальною перевагою «Надії» і закінчилась перша половина гри, залишаючи основну інтригу  на другу половину зустрічі.

Після перерви гра розпочалась з пресингу від «Волині», яка прагнула будь-що забити м’яч та відігратись. І це таки їм вдалось, після блискучого удару з «нульового кута» Олега Кривенького,та інтрига у грі закрутилась по новому. По великому рахунку нічия  не влаштовувала ніяку з команд, то ж вони кинулись великими силами вперед, роблячи човниковий біг від одних воріт до інших. Всі розуміли, що доля поєдинку залежить від невеликої кількості помилок, які не хотіла робити ніяка із команд-суперниць.

Так і пролітали хвилини зустрічі, підводячи команди до нічийного результату. Як не намагались команди вирвати перемогу, вижати більшого не зміг жоден із колективів. Отже, трудова, важка нічия.

 Кращі гравці:  Олег Кривенький  - Влад Самійло