Гра


-3-: +3

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Кірепко Анатолій, Котельчук Ігор, Катеринюк Олег




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Пропущений матч 5-го туру між командами АСК «Забороль» та «Волинь 05» мав дати відповідь щодо серйозності претензій юних «крузейдерсів» на золото Регулярної першості в Пятій лізі. Тим більше, що у суперниках волинян в ранковому поєдинку на паркеті СК «Арена Спорт» був амбітний та непростий суперник. Команда з Луцького району в 2-му турі в протистоянні з одним із лідерів «регулярки» командою «Vadrus» в першому таймі перемагав лучан з різницею у два м’ячі, але пізніше розбазарив перевагу та поступився 3:7. Після чотирьох зіграних матчів першості «Забороль» з 7-ма заліковими балами фактично очолював пелетон переслідувачів трійки лідерів П’ятого дивізіону. І ось випробування на міцність колективом, котрий поки що очок не втрачав.

Проте суперник на матч не з’явився і юним «хрестоносцям» після формального виходу на центр паркетного майданчика СК «Арена Спорт» було зараховано технічну перемогу, а наставник лучан Олександр Антонюк організував активну тренувальну зустріч, поділивши склад навпіл.

Доля чемпіонства в П’ятій лізі скоріш за все вирішиться у 8-му турі, коли в епічному протистоянні зійдуться «Vadrus» та «Волинь 05». Але це відбудеться лише після завершення локдауну.

Кращі гравці: матч не відбувся