Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Кунаков О.




Про гру:

 Звітний тур припав на період святкування Нового Року, тому приніс безліч несподіваних результатів. І багато команд, що перебувають у групі лідерів не дорахувалися залікових балів у поєдинках, де ніщо не віщувало неприємностей. Ця зустріч була з цієї ж серії. «Арсенал» веде боротьбу чемпіонство у Другій лізі і за п’ять турів лише раз зіграв у нічию, а решту матчів виграв. Натомість «Новатор» мав в активі також одну нічию, але у всіх інших зустрічах поступився суперникам. Номінальні господарі розпочали потужно і вже на 2-й хвилині Олександр Халик вискочив сам на сам з голкіпером смолявської команди та відкрив рахунок у грі. Роман Юлдашев одразу міг подвоїти перевагу після ефектного індивідуального проходу, але влучив у стійку. Вочевидь, «каноніри» вирішили, що справу зроблено і далі можна буде грати спокійно, не витрачаючи зайвих зусиль. Побачивши, що суперник поступово скидає оберти, гості збадьорилися і у свою чергу провели кілька небезпечних атак. Врешті решт Роман Фібіч потужним пострілом зі штрафного відновив рівновагу. «Арсенал» спробував знову взяти перебіг подій на майданчику під контроль, але «новатори» вже зловили кураж і не збиралися зупинятися. На 9-й хвилині Роман Фібіч низовим діагональним ударом вдруге спрямовує м’яч у сітку господарів і виводить свою команду вперед.

В дебюті другої половини «Новатору» вдається швидка контратака і Сергій Дубровський збільшує перевагу гостей до рахунку 3:1. «Арсенал» відчайдушно кидається вперед усіма силами та смолявська команда вдало захищається і час від часу огризається небезпечними контратаками. Час спливав і здавалося гостям вдасться втримати переможний рахунок, але 22-а хвилина стала для них фатальною. Спочатку Олександр Халик скорочує розрив у рахунку до мінімуму, а за мить м’яч після пострілу Олександра Корнійчука знову опиняється у сітці їх воріт.

Отож, «Арсенал» зберігає 2-у позицію, але тепер відстає від «Камаз-Агро» на 2 пункти, а «Новатор» ті ж самі 2 пункти відділяють від зони плей-офф.

Кращі гравці: Олександр Халик – Роман Фібіч