Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Кунаков О.




Про гру:

Ще один поєдинок з розряду «новорічних сюрпризів». Міцний колектив заводу «Кромберг & Шуберт» у зустрічі з «Вест Сайдом», який до цього матчу не мав залікових балів планував без надзусиль поповнити свій доробок на 3 очка. Але відсутність у складі «заводчан» плеймейкера і мотора команди Вікентія Голіщева, а також досвідчених Андрія Главацького та Костянтина Вознюка дещо підрівняла шанси команд. До того ж, хлопці з «Вест Сайду» грали напрочуд натхненно і ладні були «вмерти» на майданчику, але не поступитись супернику. «Крошу» грав, як і очікувалось першим номером, багато атакував, але діяв надто академічно, атакам гостей бракувало швидкості і гравці «Вест Сайду» здебільшого встигали перекривати зони і напрямки розвитку атаки. У свою чергу, господарі за будь якої нагоди бігли вперед великими силами і завдавали чимало клопотів Сергію Ціхоцькому, втім досвідчений воротар діяв надійно. У рамці «Вест Сайду» Володимиру Челядину роботи теж вистачало, та він також впорався на відмінно. Як не дивно, але при доволі відкритій грі і достатній кількості гострих моментів поблизу воріт обох колективів рахунок у першому таймі так і не було відкрито.

А одразу по перерві «Select» нарешті опинився в сітці – господарі організували швидку контратаку, пройшов вчасний пас на дальню стійку і як не намагався Сергій Ціхоцький дотягнутися до м’яча все ж таки не зміг завадити Олегові Собковському відкрити рахунок. «Крошу» кинувся вперед і м’яч взагалі перестав затримуватися у центрі майданчика. Атака йшла за атакою, воротарі трудилися у поті чола, а рахунок лишався незмінним. Гості почали відверто нервувати і коли здавалося, що «Вест Сайд» таки вистоїть пані Фортуна посміхнулася «заводчанам» - Денис Карпюк обіграв захисника і з лінії карного майданчика потужно вистрілив під поперечку. Денис міг стати і абсолютним героєм матчу, але наступний його удар зі схожої позиції прийшовся у каркас воріт.

Отож, втративши 2 очка «Крошу» істотно ускладнив собі завдання потрапити до призової трійки, а «Вест Сайд», хоч і заробив 1 бал, поки не зміг піднятися з дна турнірної таблиці.

Кращі гравці: Олег Собковський – Денис Карпюк