Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Кунаков О.




Про гру:

Обидва колективи не надто вдало стартували цього року. Ковельчани ніяк не можуть пробитися до трійки призерів, а динамівці ще далеко не гарантували собі місце у плей-офф. Відчуваючи тягар відповідальності, команди у стартові хвилини діяли доволі обережно, більше дбаючи про те, щоб не пропустити гол у власні ворота. Але ближче до середини першої половини зустрічі суперники «розбігалися» у на майданчику стало веселіше. Ковельчани грали першим номером, а «Динамо» покладало надії на контратаки. І хоча ігрова перевага була за «Вокаром» гострих моментів суперники створили приблизно порівну. Гольові події припали на кінець тайму. Спочатку Микола Казмірук, відібравши м’яч поблизу власного карного майданчика здійснив індивідуальний прохід до воріт суперника і завершив його влучним ударом у дальній кут. А перед самою перервою гості вдало розіграли кутовий і Олександр Портянко поцілив у ворота динамівців.

Другу половину гри команди розпочали у високому темпі. Як наслідок, кількість гострих моментів зросла і на 19-й хвилині «Динамо» знову було попереду – Леонід Єфремов виявився самим спритним у карному майданчику гостей і ударом з розвороту спрямував «Select» у верхній кут воріт «Вокара». Та ковельчани не забарилися з відповіддю. Минуло лише 3 хвилини і рахунок зрівнявся – Артем Гнасюк намагаючись перехопити гострий простріл на Андрія Лукашука в район дальньої стійки зрізав м’яч у власні ворота. А під завісу поєдинку гості таки «дожали» суперників. Спочатку Роман Кузьміч розхитав захисника, вискочив сам на сам і переграв Станіслава Супруна, а потім ковельчанам двічі вдалося зловити господарів на помилках і Віталій Кашуба та знову ж Роман Кузьміч забезпечили перемогу своїй команді.

Таким чином, «Вокар» піднімається на 4-у сходинку і має чудові шанси вже наступного туру потрапити до трійки призерів, а динамівцям доведеться добряче попрацювати, щоб втриматися у зоні плей-офф.

Кращі гравці: Леонід Єфремов – Роман Кузьмич