Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

Зважаючи на новорічні свята, мало хто очікував побачити особливо феєричний футзал у суботу, 2 січня. Проте середняки (по розміщенню в турнірній таблиці) Суперліги «ТТІ» з Нововолинська та луцький «Вотранс» думали інакше.

«Зв’язківці» підійшли до протистояння, маючи в активі 9 очок. Минулими вихідними вони обіграли непоступливий «Кураж» та розділяли з «Вокаром» і «Хорівом» третю сходинку. Натомість «Вотранс» несподівано знищив «Надію» і зупинився на відстані однією перемоги до п’єдесталу.

Матч розпочався з шалених швидкостей, які запропонували гості з шахтарського краю. Нововолинці бігли так, наче відзначають Новий рік за китайським календарем. Вже на другій хвилині Юрій Кошелинський відкриває рахунок у швидкому відриві.

«Вотранс» відповів штрафним ударом, який зрикошетив та відправив м’яча у стійку воріт «ТТІ», та шикарним пострілом з носка Богдана Скоцького, який парирував Герман Улянюк.

Натомість капітан «зв’язківців» Максим Обертас на шостій хвилині зробив рахунок 2:0. Повинні були гості одразу забивати й третіл гол, але Кошелинський не скористався побаченням із Романом Перловим.

А якщо не забиваєш ти, то що? Правильно! Забивають тобі. Хоча й не одразу, але зовсім скоро господарі відквитали один м’яч. Взяття воріт у свій актив записав Олександр Назарук.

Протистояння продовжилося на зустрічних курсах. Команди літали від воріт до воріт, забивати могли обидві, і так, власне, і сталося. Спершу Валентин Чопанюк зробив рахунок 3:1, а за секунду до свитка, Микола Гайдучик зорієнтувався під час пожежі у штрафній «ТТІ» та влучно вразив верхній кут.

Другий тайм був максимально схожим на перший. На початку знову активніше тиснули гравці «ТТІ», які продовжували багато та швидко бігати. На 18-й хвилині Роман Перлов просто познущався над самооцінкою суперників, неймовірно зреагувавши на розстріл впритул.

Надалі команди трохи збавили обертів. «Вотранс» намагався комбінувати, але зазнавав великої кількості втрат. Разом із цим швидкі відриви «зв’язківців» перестали бути такими стрімкими та небезпечними.

В останні хвилини матчу «вотрансівці» пішли ва-банк з п’ятим польовим гравцем і майже одразу отримали свої дивіденди у вигляді виходу три в один. Проте неймовірним чином Улянюк у стрибку не дозволив Олександру Гергелюку зрівняти рахунок.

Щоправда паритет таки відновили. І знову в останню хвилину. За 30 секунд до фінального свистка все той Микола Гайдучик замкнув потужний простріл від партнера.

Бойова нічия 3:3.

На локдаун команди йдуть сусідами у турнірній таблиці. У «ТТІ» 10 очок та 5 місце, у «Вотранса» - 8 залікових пунктів та 6 сходинка

Кращі гравці: Микола Гайдучик - Максим Обертас