Гра


3: 7

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Кузнєцов Д.




Про гру:

Попередній рік обидві команди завершили поразками – «Торпедо» поступилося в матчі проти конкурентів з «Агромата», а «Колос» таки програв гольову перестрілку проти лідерів Вищої ліги з «Респекта». Звітний матч перевагою розпочали саме «біло-зелені», а Юрію Фіщуку декілька разів серйозно довелося виручити свою команду. Утім, ближче до середини тайму «торпедівці» не лише вирівняли гру, а й забили – швидку контратаку своєї команди реалізував Станіслав Дручик – 0:1. У «Колоса» особливо гострими атаки були у виконанні талановитої ківерцівської молоді – зокрема, два супершанси забити втратив Давид Питель, потужним ударам якого трохи не вистачило точності, а у відповідь «біло-чорні» знову забили – Нестор Мищук реалізував розрізний пас партнера по команді. До честі «Колоса», команда аж ніяк не думала здаватися, і наприкінці тайму заробила пенальті за гру рукою, а Юрій Чепура ще до перерви таки «розпечатав» Юрія Фіщука з шестиметрової відставні – 1:2.

Емоційна битва двох видовищних команд продовжилася і після перерви. У безкомпромісній боротьбі рахунок вдалося зрівняти підопічним Юрія Ващука – удар Павла Шмиги несподівано прослизнув поміж ніг голкіпера – 2:2. В подальшому на майданчику точилася справжня заруба з великою кількістю емоцій та гольових моментів. Більш відповідально до своїх гольових можливостей поставилися все-таки підопічні Анатолія Мищука. Спочатку після кутового простріл на дальній стійці замкнув Олег Кодлубай, а потім Ігор Шевельов точним ударом покарав «Колос» за непотрібну втрату м’яча у центрі майданчика – 2:4. «Біло-зелені» продовжували відповідати небезпечними моментами, однак молодим гравцям «Колоса» не вистачало точності при завершенні своїх атак, а от Дмитро Мельниченко з «Торпедо» чітко реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером після чергової швидкої атаки своєї команди – 2:5.

Варіантів у «Колоса» особливих не залишалося – футзалісти з Ківерців пішли атакувати п’ятьма польовими гравцями у підсумку свої нагоди не реалізував, а також пропустив ще по голу від Ігоря Шевельова та Дмитра Мельниченка. Все, що вдалося «біло-зеленим» після такого нокаутую чого удару – наприкінці вдало зіграти на престиж. Ігорю Філіпову вдалося відзначитися забитим голом після розіграшу штрафного удару, однак повторити таке досягнення з дабл-пенальті не зумів його партнер по команді – Олександр Друкачук. У підсумку, 3:7 – хороший початок року від «Торпедо», який все ще залишає колективу Анатолія Мищука хороші медальні перспективи у Вищій лізі чемпіонату Волині.

Найкращі у матчі: Павло Шмига – Ігор Шевельов