Гра


0: 5

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Програму 6-го післясвяткового туру в Четвертій лізі відкривав матч «Теремно Хліб-2» – «Волинь Угринів». Господарі майданчика свій перший, і поки що єдиний, заліковий бал заробили у 4-му турі після бойової нічиї із місцевим «Ярдом» 1:1. А угринівська команда після двох поразок на старті Чемпіонату від лідерів ліги здобула дві перемоги, а в останньому турі року розписала мир у матчі з «Надією-3». Відповідно у ролі фаворита в звітному поєдинку виступали гості.

Перед стартовим свистком на тренерському містку «хлібопіків» прозвучала настанова: «Першими виходять «старічки», а далі молоді». Як не дивно, але такий рецепт ледь не виявився успішним -  кілька підходів до шестиметрової зони гостей ледь не завершилися взяттям воріт. Угринів, як не дивно, до середини тайму ставку робив лише на контратаки. За 4 хвилини до перерви рахунок мав бути як мінімум 2:0 на користь господарів, котрі лише дивом не зуміли скористатися гольовими нагодами. Проте «селект» не поспішав перетинати лінії воріт обох суперників в епізодах, коли гол вдавався неминучим. Рахунок 0:0 на табло СК «Арена Спорт» став підсумком першої половини гри.

Другий тайм у дебюті запам’ятався  трьома поспіль дальніми ударами «Волині», яка через 45 секунд після відновлення гри таки зуміла відкрити рахунок у матчі. Дальню передачу гравець гостей Дмитро Вахміструк не тільки зумів прийняти у єдиноборстві з голкіпером «хлібопіків», але й переправив спортивну кулю у сітку – 0:1. Ще за кілька хвилин результат міг подвоїтися, але голкіпер господарів небезпеку майстерно відвів після потужного удару в рамку. Другий гол таки стався на 18-й хвилині, коли гол-красень сходу потужним пострілом забив Сергій Мигловец з ФК «Угринів Волинь».

Гра у «Теремно Хліб-2» остаточно розладилася. Як не згадати стовідсоткові моменти в першій половині гри. А «угринівці» після вдалого тестування свої таємної зброї під грифом «дальні удари» за дві хвилини після голу-номінанту організували ще одне взяття воріт господарів майданчика. Активний Андрій Ясковець перевірив власну «пушку» і практично зняв питання з порядку денного щодо переможця гри – 0:3.

«Хлібопіки» спробували взяти на озброєння вдалу тактику, але їх постріли цілі не досягли. Навіть дабл-пенальті наприкінці зустрічі не дозволив господарям бодай розмочити рахунок. Дубль Дмитро Вахміструк з «Волині Угринів» оформив перед самим завершенням гри, коли господарі пішли вперед з п’ятим польовим гравцем. А фінальну крапку в переможному для фаворита поєдинку завершив досвідчений Юрій Марчук, організувавши ще один м’яч-номінант – 0:5. Прізвища Марчук також були визнані кращими у грі, адже Анатолій з «Теремно» та голкіпер Олександр у гостей були корисним та помітними у звітній зустрічі,що дозволила «волинянам» опанувати 4 сходинку в турнірній таблиці Регулярної першості в П’ятій лізі відразу біля трійки лідерів.

 Кращі гравці: Анатолій Марчук – Олександр Марчук