Гра


2: 1

Удари по воротах:

8
:
11

Удари у рамку воріт:

8
:
13

Сейви:

5
:
3

Фоли:

6
:
1

Кірепко Анатолій, Котельчук Ігор, Силюк Григорій




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Після святкування Нового 2021 року календар звів у 6-му турі сусідів за турнірною таблицею «Луцьк-Центр» та ФК «Вишків», команди у яких крім різниці м’ячів (відміна на один гол) решта показників абсолютна ідентична. Відповідно надати перевагу комусь із суперників до початку гри було неможливо.

Суперники розпочали активно і вже у дебюті гри  на п’ятачку вишівської команди у жорсткому протиборстві із захисником «центровик» Сергій Чоп рахунок відкрив – 1:0.  На цей епізод «Вишків» відповів міні-штурмом, що кілька разів мав завершитися взяттям воріт, але у відповідь Сергій Чоп пройшов лівим флангом атаки та вразив ближній кут воріт -  2:0. Спроби гостей до перерви організувати взяття воріт так і залишилися спробами, хоча «селекту» на заваді ставали не тільки гравці та голкіпер «чорно-жовтих», але й каркас воріт.

Після відновлення гри на центральному майданчику СК «Арена Спорт» оселився сумбур. Як слідство, майже всі комбінації створені суперниками більше нагадували авантюрні наскоки на захисні редути опонентів. Відповідно і м’яч у ворота летіти не хотів, а лише контактував із металевим каркасом та тулубами захисників і голкіперів.

Лише за дві хвилини до фінальної сирени інтрига відродилася і «селект» знайшов шлях до рамки воріт «Луцьк-Центру», коли Ілля Грушецький вискочив на ударну позицію. Це була єдина гольова подія у другому таймі. Мінімальна перемога 2:1 дозволила «центровикам» з 10-ма очками опанувати 5 місце в «турнірці», що дає змогу претендувати на медальний залік за підсумками першості.

 Кращі гравці: Сергій Чоп – Віталій Кулай