Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

В анонсі туру на сайті АМФВ було зазначено: «В наступному турі, що відбудеться відразу після новорічних гулянь центральним матчем туру може стати протистояння «Ярд» – ФК «Пірванче». У разі успіху лучан в турнірі може відбутися зміна лідера.» І ось зустріч амбіційних суперників у новорічному 6-му турі.

Основні події у звітній зустрічі розпочалися в другому таймі, а ще точніше у перерві, коли спостерігач матчу Сергій Голоскоков вручив подарунок від ТМ «Земан» лауреату номінації «Кращий гравець туру» Івану Костюку. Позитивний епізод надихнув бомбардира ФК «Пірванче» на ігрові подвиги і рахунок в матчі став 1:0 трохи білше ніж за хвилину після відновлення гри.

В першій половині протистояння шанси на успіх в обох суперників були рівними. Хто краще, юнаки чи досвідчені виконавці, потужні атлети чи легка кавалерія, питання лишалося риторичним. А після перерви та успіху 9-го номера гостей його партнер по команді Назар Степанюк зумів розвинути успіх та забити ще один м’яч – 0:2.

Ближче до завершення поєдинку жовто-блакитні лучани доклали чимало зусиль аби врятувати гру. Проте дальні удари Олександра Бляшука і Ко виглядали ефектно, але не ефективно. Остання спроба «Ярду» вирвати бодай нічию на останніх хвилинах звершилася голом кращого гравця матчу (знову номінація може бути за Іваном) Івана Костюка, який ударом зненацька пробив голкіпера лучан і оформив дубль – 0:3.

Чергова перемога лідера Четвертої ліги дозволила ФК «Пірванче» набрати 14 очок та на один пункт випередити луцький «Клевер Сторс», з яким наочно доведеться зустрітися в 7-му турі – відразу після локдауну.

 Кращі гравці: Олександр Сидоров – Іван Костюк