Гра


1: 3

Удари по воротах:

23
:
22

Удари у рамку воріт:

10
:
12

Сейви:

9
:
10

Фоли:

7
:
4

Гарасимків Василь, Леончук Олександр, Катеринюк Олег




Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

В першій грі шостого туру у Третій лізі зустрічались лідери свого дивізіону, і однозначно це була центральна гра в цей ігровий день. Суперники знаходились на першому та другому місцях відповідно, то ж ця гра була однією з головних за «золото» Регулярки. Правда у острожецьких футзалістів був «резерв» у три очка над опонентом, який прагнув будь-що його відіграти саме в цій грі, та по особистих зустрічах вийти в лідери перегонів.

Гра розпочалась обережно. Ніхто із суперників не форсував подій, намагаючись до вірного розіграти м’яч, та підловити опонента на помилці. Першому вдалось забити гравцеві «Олам Кесеф» Віталію Колядичу, якому вдався хороший удар з далекої відстані, і його команда повела у рахунку. Червоно-чорні кинулись відіграватись та створили  декілька небезпечних атак, та надійно діяв захист та воротар номінальних гостей.

Ось так, з красивими атаками та цікавою грою, і проходив та закінчився перший тайм, та головного – забитих м’ячів у першій половині більше не було.

Друга половина розпочалась з пресингу від «Бус Маркета», який з перших хвилин почав атакувати гравців в «білих струях» намагаючись вирівняти матеріальну сторону на табло. Та «кесефці» своїми кваліфікованими діями  у захисті зуміли остудити атакувальний запал «торговельників» та самі заставили на повну працювати захисні ланки опонента.

Летів ігровий час, у хороших атаках та напруженій грі, в якій не було тільки забитих м’ячів. Коли до кінця зустрічі залишалось три хвилини, капітан острожецьких футзалістів Тарлан Гаджиєв зумів відмітитись двічі, правда як у ворота суперників, так і у свої. Коли напруга сягла свого апогею, Володимиру Горохолю з «Олам Кесеф» вдався влучний удар, який практично і зняв всі питання на рахунок переможця гри, та залишив команду з Рівненщини на першому місця у турнірній таблиці Регулярного чемпіонату.

Кращі гравці:  Олексій Кірін - Віталій Колядич