Гра


7: 0

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Якщо у попередній грі у Третій лізі зустрічались лідери перегонів, то другою грою у цьому дивізіоні була гра аутсайдерів Регулярки. Після п’яти турів команди (вибачте за тофтологію) спромоглись набрати п’ять очок на двох, що у підсумку давало два останні місця у турнірці, та деякі шанси на попадання в зону плей-офф Регулярного чемпіонату. Для того, щоб виконати це завдання, сьогодні потрібно було обов’язково перемагати обом командам, то ж вони були настроєні дуже по бойовому.

Поєдинок розпочався без розвідки та на високих швидкостях. Команди з перших хвилин намагалась показати «хто в домі господар», одразу ж атакуючи та намагаючись відкрити рахунок. Першому це вдалось гравцю «Стира» Дмитру Королевичу, і демидівська команда повела у рахунку. Цю приємну тенденцію продовжив Вадим Сімухов і «Дежі» стало не переливки.

З плином ігрового  часу гра трішки заспокоїлась, та гравцям у салатово-чорній формі вдалось трохи опанувати себе після такого неприємного нокдауну. Одразу появились небезпечні моменти, правда вижати щось із них номінальним гостям нічого не вдавалось. Під кінець тайму Владиславу Ковалю та Вадимуу Сімухову  із «Стира» вдалися влучні удари і на перерву команди пішли при досить великій перевазі хлопців з берегів Стира.

Маючи таку комфортну перевагу «Стир» розпочав досить вальяжно, намагаючись довго тримати м’яч та доводити свої атаки до логічного кінця. І це їм вдалось зусиллями Василя Пастуха та Серія Ліника і рахунок на табло став дуже неприємним для гравців «Дежі».

Після цього команди просто догравали зустріч, результат якої зафіксував впевнену перемогу «Стира», та першу перемогу команди у Регулярному чемпіонаті, що дозволило їм догнати по очкам сьогоднішнього суперника.

 Кращі гравці: Дмитро Королевич - Максим Міщук