Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

Це була гра «середняків» Третьої ліги, в якій при перемозі будь-який з цих колективів ще мав шанси на попадання у «медальний п’єдестал» Регулярного чемпіонату.

Поразка у цій зустрічі робила для невдахи гри «похід за медалями» дуже примарним, то ж сьогодні було «або пан, або пропав». Так що команди були дуже настроєними на цей поєдинок та сильно мотивованими.

Суперники обережно розпочали поєдинок. Кожна з команд не форсувала подій, намагаючись в позиційних атаках довести свою перевагу.

Попервах неможливо було віддати перевагу будь-якому з опонентів, так як небезпечних моментів було порівно як біля одних так і біля інших воріт. Але всі гострі моменти нівелював захист та воротарі команд-суперниць. Коли здавалось що  команди так і підуть на перерву при сиротливих нулях на табло, на останній хвилині тайму суперники обмінялись м’ячами, авторами яких стали Олег Потрапелюк («Респект») та Микола Невмержицький («Фіміам»).

У перерві наслухавшись настанов свого тренера Андрія Шевчука, «Респект» розпочав дуже активно, намагаючись одразу запресингувати свого суперника. Та «Фіміам» виявився «крепким горішком», об який відбивались всі атаки біло-синіх.

Летів час, було вдосталь небезпечних епізодів, та не було гола, допоки за справу не взявся «християнин» Олександр Бубало, який зумів потужним ударом «розрізати захисний мур» гравців «Респекта».

Такий перебіг подій зовсім не входив у плани номінальних господарів і вони збільшили тиск на ворота опонента, завдаючи багато ударів по їх воротах. Та все так же надійно діяв захист «Фіміама» і його воротар Роман Кос, якому навіть вдалось відбити дабл-пенальті. На останній хвилині гри, «поважний» Андрій Ковальчук зумів забити м’яч та зрівняти рахунок у цьому важкому двобої.

 Кращі гравці:  Андрій Ковальчук  - Олександр Бубало