Гра


6: 0

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Турнірна ситуація в П’ятій лізі склалася таким чином, що пул учасників медальних «розборок» звузився практично трьох команд – «Волинь 05», «Вадрус» та «Штурм». А ось пелетон переслідувачів лідируючої групи очолили учасники звітного поєдинку ФК «Кременець» та «Tatrafan Flexible», котрі розташувалися поруч у турнірній таблиці, маючи 8 та 9 залікових балів відповідно. Ще до локдауну на початку року «чорно-червоні» дещо сенсаційно відібрали очки у «Вадруса» 2:2, а «помаранчеві» у багатому на гольові події матчі обіграли «ВФБ Груп Лімітед» - 6:5.

Після вимушеного карантину на паркеті СК «Арена Спорт» завирувало футзальне життя. Хоча на відміну від стартового поєдинку між «ВФБ Груп Лімітед» та ФК «Гірка Полонка», де за перших три хвилини гри була створена безліч гольових  моментів, більш майстерні виконавці зоною активних  дій обрали середню частину майданчика. Перший гол за рівної течі гри стався через чотири хвилини ігрового часу, коли Олександр Кривина з команди номінальних господарів пробив потужно та влучно. А ще за кілька хвилин швидкий Дмитро Романюк з Кременця промчав лівим флангом атаки та майстерно відправив «кулястого» обводячи ударом від стійки воріт у сітку. 2:0 і тренеру лучан Назару Бугайчуку довелося брати хвилину для оперативної наради. Тайм-аут особливих дивідендів «Tatrafan Flexible» не приніс. Кілька напівмоментів у голи не трансформувалися. А за останок ігрового часу в першому таймі «помаранчеві» дозволили супернику рахунок збільшити до комфортних 4:0. Активний Юрій Кулюк оформив дубль та підбив підсумок першої половини гри.

Після того, як пролунав свисток про початок другого тайму, лучани великим силами пішли вперед та спробували організувати щось на кшталт міні-штурму. Але захист «Кременця» працював у захисті як кремень і за кожної нагоди намагався проводити швидкі атаки. Така тактика з огляду на рахунок була найбільш раціональною для досягнення переможного результату.

Питання щодо переможця було остаточно зняте на 19-й хвилині, коли Олександр Кривина за допомогою невеличкого рикошету оформив другий дубль у матчі та зробив рахунок 5:0 на користь господарів.

Наприкінці зустрічі «Tatrafan Flexible» ефектно, але неефективно розіграв вільний удар із шестиметрової смуги та провів експеримент у грі з п’ятим польовим гравцем, надягнувши манішку на досвідченого Олександра Шитова. Але як найчастіше буває у П’ятій лізі така ситуація призвела до зворотного результату. «Селект» вшосте потрапив у рамку незахищених воріт лучан після третього дублю в матчі за авторством кращого гравця звітної зустрічі Дмитра Романюка.

Впевнена перемога 6:0 дозволила клубу «Кременець» очолити пелетон переслідувачів трійці лідерів, а «Tatrafan Flexible» вирішуватиме питання потрібної позиції перед матчами плей-офф.

Кращі гравці: Дмитро Романюк – Олександр Шитов