Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Сусіди за турнірною таблицею «регулярки» Другої ліги в рамках луцького дербі мали вирішити локальні питання щодо визначення підсумкових міст, адже всерйоз розглядати опонентів, як претендентів на чемпіонство або учасників «Cake Cup» не варто. 9 та 7 залікових балів дозволяли суперникам з оптимізмом дивитися у майбутнє, хоча відмовлятися від позитивних здобутків ніхто не збирався, що у свою чергу створило ігрове напруження на паркеті СК «Арена Спорт». З перших секунд активно запрацювали виконавці, а з тренерських містків лунали емоційні підказки. «Нічо, нічо, добре», - голосно підтримував своїх підопічних багаторічний тренер «тепловиків» Ярослав Русин на прізвисько Мауріньйо. Але на 8-й хвилині матчу коучу гостей довелося більш критично прореагувати на дії команди у захисті, коли гравець футзальної команди німецького заводу Павло Балас вдало завершив гольовий епізод – 1:0.

Вже за мить гості могли відігратися, але в мікродуелі гравець – воротар переміг голкіпер «Kroshu Lutsk» Сергій Ціхоцький. «Жовто-червоні» продовжили тиснути на опонентів, але одну з контратак правим флангом атаки влучним пострілом завершив Денис Карпюк. Ближче до завершення тайму заводчани могли зробити вагому заявку на перемогу у звітній зустрічі, але «селект» після потужного пострілу влучив у поперечину. Не забиваєш ти… Відразу у швидкому випаді Олександр Шавала забив за «Луцьктепло», але «німець» Вадим Словік за мить відновив гандикап у два пункти, коли майстерно підрізав м’яч над голкіпером суперника та номінувався на гол туру – 3:1. Пролунав свисток і команди пішли на відпочинок.

Після відновлення гри господарі з огляду на поточний рахунок матчу зменшили темп та приділили багато уваги ретельному захисту власних воріт. При цьому гравці «Kroshu Lutsk» не забували про наступ. Так з 20-ї по 21-у хвилини «волошкові» заставили добряче попрацювати у рамці «тепловиків» Сергія Запорожця, який ефектно та головне ефективно боронив свої володіння. У його тезки та візаві роботи було набагато менше, але в гострих епізодах Сергій Ціхоцький діяв впевнено, зберігаючи комфортну перевагу в рахунку.

За п’ять хвилин до фінального свистка на табло запалала критична для «Луцьктепло» цифра 5, що визначає кількість фолів. Це дозволило «німцям» діяти більш розкуто. І за кілька секунд питання щодо переможця у зустрічі було остаточно знято. Досвідчений Олександр Сосенюк в неоднозначному моменті у власній шестиметровій зоні порушив правила гри, «привіз» пенальті та отримав за розмови другу жовту і залишився поза грою. Гравець господарів Олег Бурець з «точки» не схибив. А далі голи, авторами яких стали Тарас Потоцький та Андрій Наконечний з «Kroshu Lutsk» довели рахунок до 6:1. За гри з п’ятим польовим «Луцьктепло» таки змогло забити другий м’яч та номінувати Сергія Запорожця на кращого гравця матчу за подвиги у рамці та забитий гол.

Чергова перемога «волошкових» дозволила їм опанувати 5-ту сходинку в турнірній таблиці та залишає теоретичні шанси на медальний залік. Команда ж комунального підприємства для більш спокійного фінішу в наступних турах має підстрахувати себе хоча б одним заліковим балом.

Кращі гравці: Сергій Ціхоцький – Сергій Запорожець