Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков О.




Про гру:

«Камаз-Агро» мав чудову нагоду зміцнити свою перевагу у чемпіонських перегонах, оскільки молоді «любартівці» хоча й виглядають епізодами непогано, все ж таки ще занадто «зелені», щоб створити серйозні проблеми зіграному і укомплектованому якісними виконавцями острожецькому колективу. Однак у першому таймі гості виглядали якось вайлувато і «молодняк» князівської команди завдяки фантастичному бажанню і відповідальності тримався на рівних з фаворитом та навіть час від часу дальніми ударами завдавав клопотів Іванові Левчуку. Лише під завісу першої половини «Камаз-Агро» нарешті розбігався і захопив ініціативу. Наслідком цієї ігрової переваги гостей став «гол у роздягальню» у виконанні Олександра Мусійчука, який чітко замкнув на дальній стійці точну передачу партнера.

По перерві острожецька команда продовжила активні дії і доволі швидко досягла комфортної переваги. Спочатку Олександр Мусійчук вдало завершив чергову швидку контратаку, а за хвилину Віктор Мойсіюк продемонструвавши неабиякі акробатичні якості переправив у ворота м’яч, до якого здавалося не мав би дотягнутися. Забезпечивши достатній гандикап, гості скинули оберти і стали відверто грати на утримання рахунку. «Джуніори» старалися з усіх сил забити бодай гол престижу і на останніх секундах зустрічі таки домоглися свого – Давид Семенович у метушні коло воріт суперника опинився у потрібному місці і переправив м’яч у сітку.

Таким чином, «Камаз-Агро» продовжує очолювати турнірну таблицю і я дуже здивуюся, якщо щось завадить острожецькому колективу розпочати матчі плей-офф з «поул позішн». Натомість «Любарт Джуніор» поки не забезпечив собі остаточно місце у 8-ці, але наразі посідає 7-у сходинку і має доволі непогані шанси.

Кращі гравці: Богдан Федорук – Олександр Мусійчук