Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

В 7-му турі Четвертої ліги в неділю 31 січня на центральному майданчику СК «Арена Спорт» зійшлися команди, котрі практично забезпечили собі участь в плей-офф Абсолютного чемпіонату, але позбавили собі можливості поборотися за медалі найвищого ґатунку. Проте у теорії обидва опоненти продовжують боротьбу за медальний залік та кращі позиції в 1/4-й «абсолютки».

В дебюті матчу суперники продемонстрували серйозну налаштованість на боротьбу. Гостріше в перші хвилини діяли господарі майданчика, котрі подовгу гостювали на половині майданчика «ярдіців» та кілька разів погрожували воротам опонентів. Проте свій перший гол ФК «Вишків» зумів забити лише на 5 хвилині стараннями Олександра Берези, котрий влучно пробив з правого флангу атаки. Щоправда, цей локальний успіх дозволив підопічним Ігоря Калюжного лише зрівняти рахунок 1:1, адже за кілька хвилин до цього капітан «Ярду» Артем Лиман гарним пострілом відзначився на користь «жовто-блакитних».

Після гольового дебюту опоненти перейшли до позиційних атак з великою кількістю невимушених помилок та технічного браку, що гольовим моментам не сприяло апріорі. Результативною хвилиною у першому таймі стала десята одиниця часового виміру. Спочатку за номінальних гостей відзначився Микола Мельник, а практично відразу після розіграшу м’яча з центру майданчика комбінацію партнерів за ФК «Вишків» завершив Андрій Лобанов. Рахунок 2:2 став підсумком першої половини луцького дербі.

Після відновлення гри «Ярду» знадобилося лише півтори хвилини аби вийти вперед. Швидку перетасовку ударом у ближній кут з убойної дистанції завершив Тарас Лухтай. Відповіді суперника в обміні гольовими ударами довелося чекати до 17-ї хвилини матчу, коли ударом з правого флангу атаки у дальній кут Олександр Береза оформив дубль та запалив на табло цифри рахунку 3:3.

Останок ігрового був насичений різноманітними спробами гідних суперників схилити шальку терезів успіху на свій бік. Гострих моментів вистачало, але як колись писав покійний гуру волинської спортивної журналістики Роман Флішаровський, майстрам бракувало точності особливо у завершальній стадій атак. Не зважаючи на надзусилля опонентів підсумком протистояння стала бойова нічия, що додала суперникам по одному заліковому балу до очкового багажу.

Кращі гравці: Андрій Лобанов – Микола Мельник